25.07.2011. / 07:27

Autor: Hina

Captain America gledaniji od Harryja Pottera

"Captain America", film o pustolovinama superjunaka koji se bori s nacistima, uspeo se ovog vikenda na prvo mjesto najgledanijih filmova u Sjevernoj Americi i tako svrgnuo s pobjedničkog trona zadnji dio serijala o "Harryju Potteru", prema podacima koje je u nedjelju objavila tvrtka Exhibitor Relations.

Harry Potter više nije najgledanijiHarry Potter više nije najgledaniji"Captain America", film o pustolovinama superjunaka koji se bori s nacistima, uspeo se ovog vikenda na prvo mjesto najgledanijih filmova u Sjevernoj Americi i tako svrgnuo s pobjedničkog trona zadnji dio serijala o "Harryju Potteru", prema podacima koje je u nedjelju objavila tvrtka Exhibitor Relations.

"Captain America: The First Avenger" koji 17. kolovoza dolazi u europske kinodvorane zaradio je gotovo 66 milijuna dolara prvog vikenda prikazivanja, izguravši na drugo mjesto "Harryja Pottera i darove smrti - drugi dio" koji je na vrhu ljestvice bio tek tjedan dana, s 274 milijuna dolara prihoda i tek 48 milijuna od petka.

Na trećem mjestu je romantična komedija "Prijatelji s povlasticama" s Justinom Timberlakeom i Milom Kunis koja je zaradila 18,5 milijuna dolara.

"Transformers 3 - Mjesečevo skriveno lice" pao je na četvrto mjesto s 12 milijuna dolara prihoda tijekom vikenda (326 milijuna u četiri tjedna).

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika