27.07.2011. / 14:42

Autor: Totalsport

Henry: Nikad više neću igrati u Europi

Imao sam sreću u karijeri osvojiti sve što se osvojiti može, kako s reprezentacijom, tako i s momčadima za koje sam nastupao - rekao je svjetski i europski prvak s Francuskom, pobjednik Lige prvaka s Barcelonom, te klupski prvak Francuske, Engleske i Španjolske

Thierry HenryThierry HenryFrancuski 34-godišnji nogometaš New York Red Bullsa, Thierry Henry, izjavio je da želi produljiti ugovor s njujorškom momčadi i igračku karijeru završiti u Sjedinjenim Državama.

- Neću se više vraćati igrati u Europu, s Europom sam završio. Imao sam sreću u karijeri osvojiti sve što se osvojiti može, kako s reprezentacijom, tako i s momčadima za koje sam nastupao - rekao je svjetski i europski prvak s Francuskom, pobjednik Lige prvaka s Barcelonom, te klupski prvak Francuske, Engleske i Španjolske.

- Poštujem odluke Davida Beckhama da se vraća u Europu, no ja sam trenutačno sretan ovdje. Doživio sam u Americi prekrasna iskustva. U Seattleu sam igrao pre 48.000 ljudi, a u San Joseu pred 41.000. Navijači dolaze gledati nogomet, sve više se govori o Beckhamu, meni i drugim igračima. Također, u ovoj ligi ima mladih igrača koji imaju budućnost u jakim europskim ligama - dodao je Henry u razgovoru za Daily Express.

Trenutačno je proslavljeni napadač najbolji strijelac MLS lige s deset postignutih pogodaka ove sezone.

Vezane vijesti

Henry najplaćeniji igrač MLS lige

Henry najplaćeniji igrač MLS lige

Napadač New York Red Bullsa Thierry Henry (34) najplaćeniji je nogometaš MLS lige (američko-kanadske nogometne lige), ispred Rafaela Marqueza i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika