28.07.2011. / 11:35

Autor: Totalsport

Lennon: Pletikosa je bio dobar, nije puno griješio

Lopta je prošla kroz živi zid i da je zid odradio svoju ulogu kako treba, gol bi bio spriječen - rekao je Lennon koji je protiv Wolverhamptona uz Pletikosu testirao i južnoafričkog napadača Katlega Mphelu

Stipe PletikosaStipe PletikosaMenadžer nogometaša Celtica Neil Lennon komentirao je izvedbu hrvatskog vratara Stipe Pletikose nakon njegove druge probne utakmice u dresu škotskog viceprvaka.

U srijedu navečer Celtic je kod kuće poražen od Premierligaša Wolverhamptona 2-0, a Pletikosa je odradio svih 90 minuta. Za razliku od prve probne utakmice protiv drugoligaša Cardiffa (pobjeda Celtica 1-0) kada nije primio gol, ovoga je puta Pletikosa u dva navrata vadio loptu iz mreže, a dojam je da je mogao bolje reagirati kod primljenog prvog gola kada je savladan iz slobodnog udarca s neka 23 metra od strane Jamiea O'Hare.

- Vratar je ponovo bio ok, bio je samopouzdan i mislim da ne možemo uperiti prstom u njega zbog prvog gola. Lopta je prošla kroz živi zid i da je zid odradio svoju ulogu kako treba, gol bi bio spriječen - rekao je Lennon koji je protiv Wolverhamptona uz Pletikosu testirao i južnoafričkog napadača Katlega Mphelu.

- Razgovarat ćemo s njima u sljedećih nekoliko dana, vjerojatno prije puta u Dublin. Vratar nam treba, a Stipe je i dalje na vozačevoj poziciji. Nije puno griješio. Ne mogu dati točne odgovore sada. Moram još razgovarati s Woodsyjem (Steven Woods, trener vratara, op.a.) koji ga je promatrao iz drugačijeg kuta. On zna više o vratarima od mene - zaključio je menadžer Celticove momčadi koju u subotu očekuje pripremni dvoboj protiv milanskog Intera u sklopu turnira koji nosi ime Dublin Cup.

Vezane vijesti

Pletikosa: Protiv Irske sam se dokazivao Celticu

Pletikosa: Protiv Irske sam se dokazivao Celticu

U velikom intervjuu za The Scottish Sun vratar hrvatske nogometne reprezentacije Stipe Pletikosa priznao je jedan skriveni motiv koji ga je tjerao da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika