30.07.2011. / 13:19

Autor: Totalsport

Video: Kaka s "Božim darom" zakoračio u pjevačke vode

Supruga nekoć najboljeg svjetskog nogometaša nedavno se odlučila okušati u glazbenoj industriji. Pjesma koju pjeva sa suprugom jedna je od 12 na njezinu debitantskom albumu

Kaka sa suprugom CarolineKaka sa suprugom CarolineOdsad se brazilski nogometaš madridskog Reala Ricardo Izecson dos Santos Leite "Kaka" ponosno može osjećati kantautorom.

Početkom ove godine religiozni je 29-godišnji nogometaš napisao pjesmu Božji dar posvetivši je svojoj supruzi Caroline Celico. Nekoliko mjeseci kasnije romantična pjesma razvidno nabožne tematike dobila je svoju vokalno-instrumentalnu verziju: u studiju ju je Kaka otpjevao u duetu upravo s vlastitom suprugom, a ovih je dana napokon pjesma dobila i televizijski spot.

Supruga nekoć najboljeg svjetskog nogometaša nedavno se odlučila okušati u glazbenoj industriji. Pjesma koju pjeva sa suprugom jedna je od 12 na njezinu debitantskom albumu. Neke je skladala sama.

Caroline, ljubav iz dječačkih dana, Kaka je oženio uoči Badnjaka 2005. godine u Sao Paulu. Par ima dvoje djece: trogodišnjeg sinčića Lucu Celica Leitea i četveromjesečnu kćerkicu Isabellu.

Vezane vijesti

Real odradio zadnji trening u Madridu, Kaka ne dolazi u Zagreb?

Real odradio zadnji trening u Madridu, Kaka ne dolazi u Zagreb?

Nogometaši Real Madrida odradili su posljednji trening uoči popodnevnog puta u Zagreb gdje ih u srijedu očekuje dvoboj protiv Dinama u 1. kolu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika