01.08.2011. / 18:28

Autor: Totalsport

ATP Kitzbühel: Musteru tri gema protiv Kohlschreibera

Muster se dobro držao samo u prvih šest-sedam gemova meča

Thomas Muster, legendarni 43-godišnji austrijski tenisač, zaigrao je ovog tjedna na ATP turniru u austrijskom Kitzbühelu, ali se očekivano nije dugo zadržao na njemu.

Odigrao je Muster u 1. kolu meč protiv njemačkog tenisača Philippa Kohlschreibera, te je uhvatio samo tri gema. Kohlschreiber, inače 43. igrač na svijetu, je slavio sa 6-3, 6-0.

Muster se dobro držao samo u prvih šest-sedam gemova meča. No, od vodstva Nijemca 4-3 u prvom setu pa do kraja je Muster ostao bez osvojenog gema. U drugom je setu ukupno skupio samo deset poena.

Inferiornost Muster pokazuje i na ATP Challenger turnirima, a pogotovo na ATP turnirima, te je evidentno kako pri povratku na teniske terene ne može reprizirati niti najmanji dio onoga što je sjajno radio krajem osamdesetih i tijekom devedesetih godina. Muster je u karijeri osvojio čak 44. ATP turnira (glavninom one na zemljanoj podlozi). Bio je i prvi tenisač svijeta, osvajač Roland Garrosa.

Podsjetimo tek da na ovom turniru nastupaju i dvojica hrvatskih tenisača - Ivan Ljubičić i Antonio Veić.

ATP Kitzbühel, 1. kolo:

Kohlschreiber (5) - Muster 6-3, 6-0

Vezane vijesti

World Team Cup: Zovko izgubio od Kohlschreibera

World Team Cup: Zovko izgubio od Kohlschreibera

Reprezentacija Njemačke povela je protiv Hrvatske s nedostižnih 2-0 u 2. kolu Plave skupine na teniskom Svjetskom kupu nacija u Düsseldorfu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika