02.08.2011. / 11:34

Autor: Hina

Italija: zatvor zbog seksa u automobilu na glavnom trgu

Tradicija izmjenjivanja nježnosti i ljubljenja u automobilima ovjekovječena je u brojnim talijanskim filmovima, a pridonijela je i popularnosti malog i ne pretjerano udobnog Fiata Cinquecenta

IlustracijaIlustracijaTalijanski Prizivni sud odlučio je kazniti zatvorom par koji se prepustio noćnim strastima u svojem automobilu nasred glavnoga trga u malome mjestu sjeverne talijanske regije Bielle u pokrajini Piemonte.

Karabinjeri u redovitoj večernjoj patroli naišli su na ljubavnike Francesca i Eriku "potpuno nage, u ljubavnom zanosu", na glavnome trgu u regiji Bielli. Francesco i Erika od suda su zatražili da se kazna zatvora preinači u globu, no Visoki sud njihov je zahtjev odbio. Prijestupnici bi mogli dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od tri mjeseca do tri godine zatvora zbog kršenja javnog reda i mira.

Tradicija izmjenjivanja nježnosti i ljubljenja u automobilima ovjekovječena je u brojnim talijanskim filmovima, a pridonijela je i popularnosti malog i ne pretjerano udobnog Fiata Cinquecenta.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika