04.08.2011. / 14:57

Autor: Totalsport

ATP Kitzbühel: Veić izgubio u nastavku meča od Granollersa

U nastavku meča je poražen od Španjolca Marcela Granollersa s konačnih 6-0, 3-6, 6-4

Antonio Veić Antonio Veić Hrvatski tenisač Antonio Veić nije se uspio plasirati u 3. kolo zemljanog turnira u Kitzbühelu. U nastavku meča je poražen od Španjolca Marcela Granollersa s konačnih 6-0, 3-6, 6-4.

Nakon što je kiša dugo vremena padala u ovom austrijskom gradu, vrijeme se ipak smirilo oko 13 sati u četvrtak, pa su Španjolac i Hrvat nastavili meč. U srijedu je kiša ogled prekinula kod 4-2 za Granollersa u trećem setu.

Činilo se da Granollers ima otvoren put prema lakoj pobjedi, no i u kratkom nastavku meča u četvrtak hrvatski se tenisač odbio lako predati. Nakon što nije iskoristio 15-30 u prvom gemu nastavka, kod 5-2 za Španjolca je spasio jednu meč-loptu na svoj servis.

Potom je kod 5-3 napravio i break, te je došao u šansu servirati za 5-5. Međutim, tada nije osvojio niti jedan poen i priznao je poraz igraču koji je u velikoj formi. Podsjetimo da je Granollers, 33. igrač na svijetu u ovom trenutku, prošli tjedan uz sjajan tenis osvojio ATP turnir u Gstaadu.

ATP Kitzbühel, 2. kolo:

Granollers (7) - Veić 6-0, 3-6, 6-4

Vezane vijesti

Veić ispao u 1. kolu

Veić ispao u 1. kolu

Antonio Veić prvi je od hrvatskih tenisača/ica izašao na terene ovogodišnjeg izdanja Roland Garrosa. I za njega je bilo kobno već 1. kolo. Bolji od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika