04.08.2011. / 16:59

Autor: Hina

Universal Studios i Alice Cooper stvorili 'noćnu moru'

Za Coopera je, međutim, labirint manje stvar ostvarenja životne želje a više promidžbe njegovog 26. po redu studijskog albuma "Dobrodošli u moju noćnu moru 2", koji će biti objavljen 13. rujna a čije će pjesme biti dio atrakcije

Alice CooperAlice CooperAmerički glazbenik i veteran "shock-rocka" Alice Cooper odlučio je okrenuti se obiteljskoj zabavi i u suradnji s filmskim studijem Universal Studios dizajnirati atrakciju u tematskom parku te kompanije u Los Angelesu.

Novi zastrašujući labirint "Dobrodošli u moju noćnu moru" (Welcome to My Nightmare), ispiriran Cooperovim novim albumom, posjetitelje će voditi kroz splet električnih stolica, giljotina, divovskih paukova te "bar jedne smrtonosne zmije".

Instalacija je dio programa za Noć vještica Universal Studiosa, koji traje od 23. rujna - 31. listopada.

"Kao dugogodišnji obožavatelj Alicea Coopera, čiji me rad motivira i inspirira, apsolutno sam oduševljen ovom nevjerojatnom prilikom. To je noćna mora koja se ostvarila", kazao je kreativni direktor John Murdy za Hollywood Reporter.

Za Coopera je, međutim, labirint manje stvar ostvarenja životne želje a više promidžbe njegovog 26. po redu studijskog albuma "Dobrodošli u moju noćnu moru 2", koji će biti objavljen 13. rujna a čije će pjesme biti dio atrakcije.

Novi je album nastavak ranijeg albuma iz 1975. a na njemu se pojavljuju neki članovi Cooperovog izvornog sastava.

"Labirint je noćna mora koja će posjetitelje proganjati u snovima još dugo, dugo vremena. On je ostvareni horor film, pa samim time predstavlja i najbolji mogući uvod u moj novi album", kazao je Cooper.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika