10.08.2011. / 12:17

Autor: Nacional.hr

Logitech predstavio novu bežičnu touch tipkovnicu

Logitech bežična touch tipkovnica K400 pruža korisnicima prijenosnih računala potpunu kontrolu i kad računalo povežu sa TV-om

Logitechova bežična tipkovnicaLogitechova bežična tipkovnicaDanas je Logitech predstavio Logitech bežičnu touch tipkovnicu K400 koja korisnicima nudi mogućnost opuštanja uz potpunu bežičnu kontrolu rada na računalu. Uz bežični raspon od 10 metara Logitechova bežična touch tipkovnica K400 na taj način omogućuje jednostavnu kontrolu na vašem prijenosnom računalu u trenutcima kad ga povežete sa TV-om i sve to u udobnosti vlastitog naslonjača.

Logitech bežična touch tipkovnica K400 je posebno osmišljena za ljude koji često spajaju prijenosna računala sa TV-om kako bi uživali u različitom multimedijalnom sadržaju na velikom zaslonu. Ugrađeni 3.5-inčni touchpad pruža vertikalni i horizontalni scrolling čime se gubi potreba za korištenjem računalnog miša.

"S našom novom bežičnom touch tipkovnicom K400 ljudi mogu povezati svoje prijenosnike sa televizorom, pojačati glasnoću prilikom preslušavanja video linkova na Youtubeu, pauzirati pregledavanje fotografija u slideshowu ili tvitati o filmu kojeg upravo gledaju i to sve zahvaljujući pripadajućim kontrolama na tipkovnici", izjavio je Thibauld Nolf, EPM za tipkovnice i combo uređaje u Logitechu. "Bilo da pretražujete stranice na Internetu ili se dopisujete s prijateljima, tipkanje ili navigacija su toliko ugodni na ovoj tipkovnici koja ima gotovo bešumne tipke."

Za razliku od sličnih proizvoda koji zahtijevaju kompliciranu instalaciju softvera i konfiguracije, Logitech bežična touch tipkovnica K400 ima jednostavan set up - priključite maleni Logitech Unifying prijamnik u USB port i sve je spremano za rad. Logitech bežična touch tipkovnica K400 čak može dodati do pet kompatibilnih uređaja na isti prijamnik. Korisnici mogu uživati u potpuno bežičnoj kontroli bez potrebe za promjenom baterija najmanje godinu dana. Elegantne low-profile tipke pružaju ugodan osjećaj u tipkanju i gotovo su bešumne. Lako ih je uočiti i u neosvjetljenom prostoru dnevne sobe zahvaljujući bijelim jasnim znakovima na tipkama. Logitech bežična touch tipkovnica je vrlo kompaktna i nudi veliki komfor u radu, a uz to se može odložiti okomito ili sa strane kad se ne koristi da ne zauzima puno prostora.

Vezane vijesti

Logitech predstavio miš osjetljiv na dodir

Logitech predstavio miš osjetljiv na dodir

Logitech je danas predstavio bežični miš Logitech Touch Mouse M600, miš s površinom osjetljivom na dodir na kojoj je omogućena intuitivna navigacija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika