11.08.2011. / 13:13

Autor: Totalsport

Prandelli: Odigrali smo izvrsnu utakmicu

Uknjižili smo dobar rezultat koji pokazuje da ubiremo plodove našeg rada - dodao je talijanski izbornik

Cesare Prandelli Cesare Prandelli Izbornik talijanske reprezentacije Cesare Prandelli oduševljen je predstavom svoje selekcije u pobjedi nad Španjolskom 2-1 u prijateljskom ogledu u Bariju.

Pogotke za ''azzurre'' postigli su Montolivo u 11. i Aquilani u 84. minuti, dok je jedini gol za aktualne svjetske i europske prvake Španjolce postigao Xabi Alonso u 37. minuti iz penala.

Italija je odigrala odlično, pogotovo u prvom poluvremenu, te je zaslužila pobjedu.

- Moramo ovu pobjedu iskoristiti na pravi način. Doista smo pružili izvrsnu partiju. Ipak, bilo je i dijelova utakmice u kojima smo morali biti bolji. To znači da moramo i dalje naporno raditi - diplomatski je izjavio Prandelli za Rai Uno.

- Pokazali smo osobnost i hrabrost. Uknjižili smo dobar rezultat koji pokazuje da ubiremo plodove našeg rada - dodao je talijanski izbornik.

Pohvalio je i individualni učinak napadača.

- Antonio Cassano je bio ubojit u napadu, odigrao je jako dobro i vrlo sam zadovoljan njegovim nastupom. I Balotelli je bio dobar - zaključio je Prandelli.

Vezane vijesti

Nema plana o kupnji španjolskih obveznica

Nema plana o kupnji španjolskih obveznica

Njemačka kancelarka Angela Merkel u srijedu je izjavila kako ne postoje konkretni planovi sigurnosnih fondova eurozone o kupnji španjolskih državnih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika