12.08.2011. / 10:53

Autor: Totalsport

Berdych: Bio sam koncentriraniji i smireniji od Karlovića

Karloviću je servis glavno oružje nakon kojeg voli doći na mrežu gdje igra dobro jer je visok - dodao je češki tenisač koji će svoj prvi polufinale Rogers Cupa pokušati izboriti u meču protiv Janka Tipsarevića

Tomaš Berdych Tomaš Berdych Češki tenisač Tomaš Berdych kratko je komentirao pobjedu nad Ivom Karlovićem u osmini finala ATP turnira u Montrealu do koje je došao rezultatom 6-3, 7-6(2).

Bila je to za Berdycha druga pobjeda u četvrtom međusobnom meču, njihovom prvom nakon 2008. godine kada su snage odmjerili u Rotterdamu.

- Potpuno je drugačije nego prije tri godine i siguran sam da je tako bilo i za njega. Ovaj put sam bio koncentriraniji i smireniji. Dobio sam priliku u prvom setu i iskoristio ju, a isto tako i u tie-breaku drugog seta - rekao je Berdych.

- Karlović i Jon Isner su igrači koji serviraju zaista prave bombe. Karloviću je servis glavno oružje nakon kojeg voli doći na mrežu gdje igra dobro jer je visok - dodao je češki tenisač koji će svoj prvi polufinale Rogers Cupa pokušati izboriti u meču protiv Janka Tipsarevića.

Vezane vijesti

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Hrvatski teniski savez je dobio potvrdu iz ITF-a da će na olimpijskom turniru u Londonu ovog ljeta pravo nastupa od hrvatskih tenisača i tenisačica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika