24.08.2011. / 12:30

Autor: Ivan Pandžić

HAC: Inspektorat još nije ništa utvrdio!

"Tvrdnja je u suprotnosti s odgovorom Glavnog inspektora Državnog inspektorata u kojem stoji da je inspekcijski nadzor još u tijeku i da riješenje/nalaz inspekcijskog nadzora još nije donesen" piše Mladen Čorda

HAC je reagirao na medijske natpiseHAC je reagirao na medijske natpiseNa poziv predstavnika radnika Hrvatskih autocesta za sazivanje Nadzornog odbora tvrtke zbog utvrđenih nepravilnosti pri zapošljavanju 10 osoba na naplatnoj postaji Vrgorac, reagirala je uprava HAC-a. Oni navode da je netočna tvrdnja sindikata i medija da je Državni inspektorat već utvrdio nepoštivanje zakona pri zapošljavanju.

"Tvrdnja je u suprotnosti s odgovorom Glavnog inspektora Državnog inspektorata u kojem stoji da je inspekcijski nadzor još u tijeku i da riješenje/nalaz inspekcijskog nadzora još nije donesen" piše Mladen Čorda, predstojnik ureda uprave HAC-a i glasnogovornik.

Zbog toga navodi i da je članka koji je objavljen na Nacionalovim internetskim stranicama "neutemeljen, nema pokriće u činjenicama, te se na osnovu njega gradi osuda i na kraju čitateljima plasira zaključak".

Rajko Čupić, predsjednik Nadzornog odbora HAC-a, danas je odbio zahtjev radnika za hitnim sazivanjem sjednice na kojoj bi se raspravljalo zapošljavanje u Vrgorcu. I njegovo obrazloženje je da Državni ispektorat još nije dao konačni nalaz, te je dodao da će razmotriti zahtjev radnika nakon što inspektorat utvrdi sve činjenice.

Vezane vijesti

HAC 'gura' ENC

HAC 'gura' ENC

Ministar Siniša Hajdaš Dončić i predsjednici Uprava HAC-a i ARZ-a Dražen Guštin i Željko Denona, danas su na konferenciji za novinare izvijestili… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 24.08.11. 15:09

Ni neće !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika