27.08.2011. / 15:53

Autor: Totalsport

Assou-Ekotto: Nadam se da će Modrić ostati i biti sretan

Nema smisla zadržavati igrača koji nije sretan u momčadi – rekao je Assou-Ekotto

Luka ModrićLuka ModrićKamerunski nogometaš Tottenhama Benoit Assou-Ekotto (27) komentirao je u razgovoru za nezavisnu britansku radio-postaju Talksport budućnost Luke Modrića u redovima "spursa".

Trakavica oko potencijalnog transfera hrvatskog veznjaka u Chelsea traje cijelo ljeto, ali dosad je Tottenham odbio sve pristigle ponude od 22, 27 i 30 milijuna funti. Otočki mediji pisali su da će do kraja prijelaznog roka stići i ponuda od 40 milijuna, ali predsjednik Tottenhama Daniel Levy nagovijestio je da će i ona biti odbijena.

- Dobro je za momčad ako ostane, ali još je važnije ako ostane i bude sretan. Ako ostane i nije sretan, to nema smisla. Nema smisla zadržavati igrača koji nije sretan u momčadi – rekao je Assou-Ekotto.

- Mi ćemo biti sretni ako ostane i nadam se da će i on biti sretan do kraja sezone. Kada sam ga pitao da li je sretan, rekao mi je: "Da, ako odem-dobro, a ako ne odem, ne igram za loš klub". On razumije predsjednika da želi imati dobru momčad i da ga zato želi zadržati – dodao je kamerunski reprezentativac.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika