29.08.2011. / 15:30

Autor: Totalsport

Vlašić: Odlučila sam nastupiti jer ne želim jednog dana zažaliti što nisam

Sad mi samo preostaje da dam 100 posto svojih trenutnih mogućnosti, a rezultat će pokazati koliko je to dobro u ovoj konkurenciji - otkrila je hrvatska atletičarka

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić izjavila je da će dati sve od sebe na Svjetskom prvenstvu u disciplini ženskog skoka u vis unatoč ozljedi za koju kaže da ne može biti gora nego što već je.

- Imala sam velikih problema preko zime koji su se nastavili i u ovoj sezoni. Nisam očekivala da ću se pojaviti ovdje i nastupati, ali odlučila sam doći jer ne želim jednog dana žaliti zbog odustajanja - izjavila je najbolja hrvatska atletičarka u Koreji.

Zbog ozljede koljena, koje muči Vlašić već jedno duže vrijeme, aktualna svjetska prvakinja nije prvi favorit natjecanja, ali to joj ni najmanje ne smeta.

- Ne smeta mi da ponekad i nisam favorit na natjecanju. Konkurencija će me dodatno motivirati, a iskreno sve će se odigrati između mene i letvice - rekla je Vlašić.

- Radim dvije fizikalne terapije dnevno tako da sam s te strane poduzela sve što je u mojoj moći da saniram ozljedu. Sad mi samo preostaje da dam 100 posto svojih trenutnih mogućnosti, a rezultat će pokazati koliko je to dobro u ovoj konkurenciji - otkrila je hrvatska atletičarka.

Dick Fosbury, olimpijski pobjednik skoka u vis iz 1968. godine, ujedno i izumitelj Fosbury Flop tehnike skoka (današnjeg klasičnog), dao je riječi podrške aktualnoj svjetskoj prvakinji ove discipline.

- Ona je istinska prvakinja. Za mene je već dio legende. Želim joj svu sreću ovoga tjedna - rekao je Fosbury.

Finale ženskog skoka u vis na rasporedu je u subotu, a kvalifikacije istog kreću u četvrtak.

Vezane vijesti

"Košarkašica" Blanka u novoj Adidasovoj reklami

"Košarkašica" Blanka u novoj Adidasovoj reklami

Proizvođač sportske opreme Adidas objavio je novi reklamni spot u kojem je glavna zvijezda njegova dugogodišnja manekenka, najbolja hrvatska… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika