30.08.2011. / 17:25

Autor: Hina

Mamić o kraljevskom tretmanu: Mourinho je moj idol, može mi sjediti i na glavi ako hoće

Nakon što je direktor kluba Damir Vrbanović izvjestio o cijenama ulaznica za Dinamove utakmice Lige prvaka, izvršni predsjednik 'modrih' Zdravko Mamić naglasio je da 'kažnjeni trener Real Madrida Jose Mourinho' može birati mjesto na stadionu gdje će sjediti jer je Portugalac njegov idol.

Zdravko MamićZdravko MamićNakon što je direktor kluba Damir Vrbanović izvjestio o cijenama ulaznica za Dinamove utakmice Lige prvaka, izvršni predsjednik 'modrih' Zdravko Mamić naglasio je da 'kažnjeni trener Real Madrida Jose Mourinho' može birati mjesto na stadionu gdje će sjediti jer je Portugalac njegov idol.

"Mourinho je moj idol i može mi sjedit i na glavi ako hoće. On je uzor i mojem treneru Jurčiću i imat će kraljevski tretman na našem stadionu," kazao je Mamić.

Prvi čovjek Dinama naveo je kako je klub donirao sredstva za operaciju oka malom Stjepanu i prije nego što je o njegovoj teškoj sudbini pročitao u novinama, ali da se klub pobrinuo i za svoje velikane Stjepana Lamzu i Rudia Belina.

"Lamza će od sada dobivati doživotnu mirovinu i to će biti obveza svih Dinamovih uprava, a Belinu ćemo plaćati smještaj u staračkom domu do kraja života," naglasio je Mamić i najavio kako će iz vlastitih sredstava kupiti dvosobni stan Miši Kovaču na šibenskoj Rivi ili staroj gradskoj jezgri.

Mamić je naglasio kako je Dinamo napravio puno za promociju hrvatskog turizma, te istaknuo da klub još uvijek nema sponzora. "Pozivam tvrtke da se jave ne zbog Dinama, već zbog prilike da se reklamiraju u svijetu, a osvrnuo se i na predstojeće utakmice hrvatske reprezentacije.

"Uništili smo sve vrijednosti u Hrvatskoj, srušili smo velik dio gospodarstva, autoritete, struku, pjevače, akademike, sportaše, sve smo srušili. Ostala je zadnja nogometna reprezentacija kojoj će utakmica protiv Izraela biti odlučujuća za odlazak na EP u Poljsku i Ukrajinu. Zato pozivam sve navijače da podrže Bilićeve odabranike, a bivšim igračima Dinama Modriću i Čorluki naređujem da budu predvodnici pozitivne atmosfere i da se svi ugledaju na beskompromisnog kapetana Darija Srnu".

Mamić se na kraju okomio i na dvojicu sportskih novinara koje je optužio da su 'Hajdukovci', što im može ići na čast, ali ne i to da u kontinuitetu ruše Dinamo i svojim čitateljima plasiraju laži o klubu iz Maksimira.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
7/6/07

IvanVrhovljan, 31.08.11. 00:48

Ovaj hvalisavac Mamić ni ne prikriva da je pravi ovisnik o konferencijama za štampu i slavniji od nekog znanstvenika.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika