01.09.2011. / 10:27

Autor: Hina , Nacional.hr

Mel Gibson dogovorio se s Oksanom Grigorievom: Sudac zabranio pisanje knjige

Sudac Peter Lichtman zabranio je i Gibsonu i Grigorievoj da napišu knjigu o svojoj vezi koja je početkom 2010. završila optužbama za nasilje i iznudu

ArhivaArhivaZajedničko skrbništvo nad 22-mjesečnom kćeri slavni glumac Mel Gibson platit će majci djeteta, bivšoj djevojci Oksani Grigorievoj, 750 tisuća dolara, čime će završiti žestoki financijsko-roditeljski spor koji mu je naudio karijeri.

Redatelj Hrabroga srca i njegova nekadašnja djevojka Oksana Grigorieva dogovor su postigli u srijedu na Visokome sudu u Los Angelesu, nakon više od godinu dana verbalnoga rata.

Sudac Peter Lichtman zabranio je i Gibsonu i Grigorievoj da napišu knjigu o svojoj vezi koja je početkom 2010. završila optužbama za nasilje i iznudu.

"Zahvalio bih vam, časni suče, što ste ovu stvar doveli do razumna završetka", rekao je Gibson Lichtmanu na saslušanju u srijedu.

Grigorieva koja je tražila milijune dolara od Oscarovca Gibsona, zahvalila je Lichtmanu na "golemoj pomoći u rješavanju ove situacije".

Žestok spor para Gibson-Grigoreva izbio je u javnost prije godinu dana kad su na internet dospjeli snimljeni telefonski razgovori u kojima je Gibson vikao, psovao i vrijeđao bivšu djevojku.

Čini se da je i ta snimka iscurila kako bi prisilila Gibsona da poveća početnu ponudu koja je iznosila oko 115 milijuna dolara. Iako su je htjeli optužiti za iznudu, tužitelji u Los Angelesu poslije su ipak odustali od optužbe protiv Grigorieve.

U ožujku Gibson je priznao da je u jednoj svađi ošamario Grigorievu. Za to je osuđen na uvjetnu kaznu.

Gibson je u lipnju i sa svojom bivšom suprugom Robyn postigao privatnu nagodbu i tako okončao brakorazvodnu parnicu nakon 28 godina braka.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika