01.09.2011. / 11:47

Autor: Totalsport

Nigerijac Yakubu pojačao posrnuli Blackburn

Blackburn je također objavio vijest da je sa Senegalacem El-Hadjijem Dioufom raskinut ugovor nakon što mu uprava nije uspjela pronaći novi klub

Yakubu Aiyegbeni (Wikipedia)Yakubu Aiyegbeni (Wikipedia)Engleski premierligaški nogometni klub Blackburn Rovers doveo je nigerijsko pojačanje iz Evertona - Yakubua.

Detalji ovog transfera, koji se dogodio u posljednjim trenucima prijelaznog roka, zasada još nisu poznati. Dvadesetosmogodišnji Nigerijac je pao u drugi plan momčadi s Goodison Parka nakon što je pretrpio tešku ozljedu koljena. Iako se u drugome dijelu prošle sezone dokazao i pokazao spremnim za povratak igranju u najvišem rangu engleskog nogometa (igrajući na posudbi u Leicesteru postigao je 11 pogodaka) Everton ga je ocijenio kao prekobrojnog. Blackburn, trenutno pretposljedno plasirana momčad Premiershipa, je prepoznao kvalitetu koju mu Yakubu može donijeti, te ga je doveo u doslovno posljednjim trenucima.

- Ako pogledate povijest kluba mislim da se mogu smatrati sretnim što sam ovdje. Veselim se igranju za klub kojem želim pomoći da ostane u prvoj ligi - rekao je za Sky Sports News Nigerijac.

Za menadžera Blackburna Stevea Keana Yakubu ima samo riječi hvale.

- Upoznat sam s njegovim radom. On je uistinu vrhunski menadžer - zaključio je Nigerijac.

Blackburn je također objavio vijest da je sa Senegalacem El-Hadjijem Dioufom raskinut ugovor nakon što mu uprava nije uspjela pronaći novi klub.

Vezane vijesti

Premiership: Evertonu bod, Liverpool opet izgubio na Anfieldu

Premiership: Evertonu bod, Liverpool opet izgubio na Anfieldu

Momčad Fulhama pobijedila je na Anfieldu još jednom očajni Liverpool s 1-0, dok su Stoke i Everton odigrali 1-1 u zaostalim utakmicama 34. kola… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika