01.09.2011. / 12:24

Autor: Nacional.hr

Epson predstavlja HD-Ready 3LCD projektor s priključkom za iPod

Gledajte video, podijelite glazbu i fotografije s iPod, iPhone ili iPad uređaja na novom Epsonovom video projektoru

Epsonov novi projektorEpsonov novi projektorTvrtka Epson ugradila je svoje iskustvo globalnog lidera na tržištu projektora u konstrukciju prvoga HD-Ready 3LCD projektora za kućno kino s priključkom za iPod. Korisnici više ne moraju preuzimati aplikacije ili spajati adaptere; dovoljno je povezati iPod, iPhone ili iPad uređaj na ugrađeni priključak (docking station).

Epson MG-850HD reproducira glazbu, video i fotografije, kao i TV snimke te dugometražne filmove preuzete s iTunes servisa, uz pomoć ugrađenih stereo zvučnika snage 10 W i sliku promjera do 300 cm. Uređaj nudi i raznovrsne opcije povezivosti pa može reproducirati sadržaje s Blu-ray, DVD, PC i TV izvora te s igraćih konzola.

Zahvaljujući prednostima najnovijih Epsonovih tehnologija, projektor nudi jednaki izlaz bijelog i svjetla u boji od 2.800 lumena te visoki omjer kontrasta od 3,000:1. Na taj način osigurava visoku kvalitetu projicirane slike, čak i na dnevnom svjetlu. Epsonova provjerena 3LCD tehnologija osigurava jasnoću i svjetlinu slike koja ne zamara oči gledatelja.

Plug and play funkcionalnost omogućuje brzo i jednostavno postavljanje i korištenje projektora. Bez obzira na kut iz kojega se projicira, korisnici mogu jednostavno poravnati projekciju uz pomoć horinzontalnog keystone klizača, kako bi osigurali ravnu i ispravnu sliku.

Epson MG-850HD biti će dostupan na europskom tržištu od studenog 2011.

Vezane vijesti

Šest iF Product Design nagrada za Epson

Šest iF Product Design nagrada za Epson

Dizajn Epsonovih proizvoda dobio je novu potvrdu kvalitete na svečanosti dodjele nagrada iF Product Design Awards 2012 održanoj u Münchenu 10.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika