02.09.2011. / 10:55

Autor: Totalsport

Milan izostavio Inzaghija s popisa za Ligu prvaka

U vrhu napada "rossonera" talijanskog napadača čeka žestoka konkurencija u vidu Antonija Cassana, Robinha, Alexandrea Pata i Zlatana Ibrahimovića, pa će popularni "Pippo" imati velikih problema izboriti se za minutažu

Filippo Inzaghi Filippo Inzaghi Legendarni 38-godišnji napadač Filippo Inzaghi izostavljen je s popisa od 25 igrača koje je AC Milan prijavio za nastup u ovosezonskom izdanju nogometne Lige prvaka.

Umjesto drugog najboljeg strijelca u povijesti europskih kupova (70 golova) u momčad "rossonera" trener Massimiliano Allegri imenovao je novopridošlog veznjaka Antonija Nocerina.

Inzaghi je prošle sezone uslijed velikih problema s ozljedama skupio tek tri nastupa u Ligi prvaka, a zabio je dva gola u domaćem 2-2 remiju protiv Real Madrida.

U vrhu napada "rossonera" talijanskog napadača čeka žestoka konkurencija u vidu Antonija Cassana, Robinha, Alexandrea Pata i Zlatana Ibrahimovića, pa će popularni "Pippo" imati velikih problema izboriti se za minutažu.

Boje Milana vižljasti napadač brani od 2001. godine, a u svibnju je potpisao jednogodišnje produljenje ugovora.

Vezane vijesti

Montolivo i Traore potpisali za Milan

Montolivo i Traore potpisali za Milan

Talijanski nogometni doprvak Milan potvrdio je u četvrtak da je u svoje redove doveo dvojicu veznjaka: Ricarda Montoliva (27) iz Fiorentine i Bakayea… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika