02.09.2011. / 16:04

Autor: Hina

Colin Farell cigaretama napisao "oproštajno pismo"

Irski glumac Colin Farrell prošle je godine prestao pušiti pronašavši jedinstveni način da zavijek kaže "ne" cigaretama ekcentrično se odlučivši dan prije "konačnog prekida" intenzivno družiti s cigaretama te im potom napisati oproštajno pismo, pišu američki mediji.

Colin FarrellColin FarrellIrski glumac Colin Farrell prošle je godine prestao pušiti pronašavši jedinstveni način da zavijek kaže "ne" cigaretama ekcentrično se odlučivši dan prije "konačnog prekida" intenzivno družiti s cigaretama te im potom napisati oproštajno pismo, pišu američki mediji.

"Prestao sam pušiti u nedjelju uoči svojeg 34. rođendana. Cijeli sam dan proveo s kutijom cigareta. Nisam taj dan sreo nikog drugog, pušio sam maksimalno usredotočeno. A onda sam cigaretama napisao pismo", kaže Farrell (34), koji se proslavio brojnim ulogama u visokobudžetnim holivudskim filmovima.

"U pismu su stajale uobičajene stvari - 'Prisjećam se našeg prvog susreta i što smo sve prošli zajedno, kako ste mi pomogle u onoj situaciji...' i slično", dodaje. "Bila je to vrsta pisma kakvu biste napisali osobi s kojom upravo prekidate. Jer upravo se o tome i radilo - o prekidu. Kako mi je to bio prvi prekid preko pisma, bilo je dosta neobično".

Na govorkanja da je jednom ranije pokušao prestati pušiti tako što je dao napraviti odijelo po mjeri s ugrađenim nikotinskim flasterima, glumac je kazao kako to nije točno, ali da bi to bila genijalna ideja. "Čuo sam da sam navodno tako pokušao prestati pušiti na snimanju 'Zakona u Miamiju'. Kad malo razmislite, to je genijalna ideja. Nažalost, tako bih se bio predozirao nikotinom još za vrijeme snimanja prve scene. Zamislite to - 'Izgubili smo Farrella. Smrt od cigarete. A nije ni uvlačio'", našalio se.

Vezane vijesti

Najjeftinije cigarete skuplje za četiri kune do 2014. godine

Najjeftinije cigarete skuplje za četiri kune do 2014. godine

Prema računici jedne duhanske multinacionalne tvrtke, u Hrvatskoj bi najjeftinija klasa cigareta od trenutačnih 15 kuna, trebala poskupjeti za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika