05.09.2011. / 11:59

Autor: Totalsport

Hargreaves izostao s popisa registiranih igrača za Ligu prvaka

- Važno je da se vratim u ritam igranja natjecateljskih utakmica, a to je nešto što nisam imao priliku već jako dugo

Owen HargreavesOwen HargreavesIznenađujuće pojačanje Manchester Cityja, 30-godišnji Owen Hargreaves, izostavljen je s popisa igrača "građana" za grupnu fazu natjecanja nogometne Lige prvaka.

Hargreaves, kojeg je City doveo posljednjeg dana prijelaznog roka, nije se našao na popisu 17-orice igrača registriranih za najprestižnije klupsko natjecanje. Osam preostalih mjesta, od 25 koliko je dozvoljeno, rezervirano je za igrače iz vlastitog pogona. Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini moći će koregirati taj popis u siječnju, ukoliko njegova momčad nastavi natjecanje u Europi, bilo u Ligi prvaka ili Europa ligi. Hargreaves je tu vijest primio sasvim normalno znajući da mu je potrebno vremena da se vrati u natjecateljsku formu.

- Važno je da se vratim u ritam igranja natjecateljskih utakmica, a to je nešto što nisam imao priliku već jako dugo. Pred nama je puno utakmica ove sezone u raznim natjecanjima i vjerujem da će prilika doći - rekao je Englez.

Hargreaves će ovim izostavljanjem propustiti dvije utakmice protiv svog bivšeg kluba Bayerna u kojem je proveo sedam godina svoje karijere.

Popis Manchester Cityja za Ligu prvaka:

Vratari: Hart, Taylor, Pantilimon

Obrambeni: Richards, Lescott, Clichy, Zabaleta, Kompany, Kolo Toure, Kolarov, Onuoha, Savić

Vezni: Barry, Milner, A. Johnson, De Jong, Yaya Toure, Silva, Nasri

Napadači: Džeko, Tevez, Agüero, Balotelli

Vezane vijesti

Manchester City otpustio Hargreavesa

Manchester City otpustio Hargreavesa

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Owen Hargreaves, dobio je od Manchester Cityja slobodne ruke za pronalazak novog kluba, jer mu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika