07.09.2011. / 12:48

Autor: Totalsport

Kapetan Tottenhama King spreman za povratak

- Kao i uvijek kada je u pitanju Ledley, sve ovisi o tome kako će mu koljeno reagirati

Ledley KingLedley KingKapetan nogometaša Tottenhama Ledley King spreman je vratiti se igranju utakmica nakon što je propustio cijelu predsezonu zbog operacije koljena kojoj je podvrgnut u srpnju.

King će u srijedu zaigrati za rezervnu momčad "spursa" protiv Kettering Towna, te ako sve prođe u najboljem redu, mogao bi kandidirati za sastav menadžera Harryja Redknappa u utakmici protiv Wolvesa ove subote.

- Kao i uvijek kada je u pitanju Ledley, sve ovisi o tome kako će mu koljeno reagirati. Dokazao je već u prošlosti da se može odmah nakon ozljede vratiti u prvu momčad. Menadžer se također nije nikada libio gurnuti ga odmah u vatru po povratku od ozljede - rekao je izvor blizak klubu za Goal.com.

Povratak Kinga došao je kao melem na ranu Redknappu koji nije uspio na kraju prijelaznog roka dovesti Garyja Cahilla iz Boltona. Englez kroz cijelu karijeru ima kroničnih problema s koljenom zbog kojeg je prošle sezone odigrao tek devet utakmica. Čak i kada je zdrav, Kingu se ne savjetuje igranje više od jedne utakmice tjedno zbog straha od nove ozljede, kao ni treniranje punim inteziteom kroz cijeli tjedan. Redknapp se šali na njegov račun nazivajući ga "frikom", jer unatoč netreniranju s ostatkom momčadi uvijek se uspijeva izboriti za sastav, te uspijeva igrati nogomet na najvišoj razini.

Vezane vijesti

FA Cup: Jelavić odveo Everton u polufinale

FA Cup: Jelavić odveo Everton u polufinale

Nikica Jelavić bit će treći hrvatski nogometaš u polufinalu ovosezonskog izdanja FA Cupa, najstarijega nogometnog natjecanja na svijetu...… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika