08.09.2011. / 10:30

Autor: Totalsport

Nadal se pobunio protiv odluke organizatora US Opena

- Ne želimo izlaziti na teren ako pada kiša. Ako moram na teren, učinit ću to, ali mislim da to nije pošteno - rekao je Nadal

Rafael Nadal Rafael Nadal Drugi igrač svijeta Rafael Nadal pokrenuo je pobunu protiv organizatora US Opena, tvrdeći kako je njihovom odlukom da mečevi u srijedu započnu unatoč kiši ugrožena sigurnost tenisača.

Nakon što je u utorak zbog kiše propao cijeli program na posljednjem Grand Slam turniru godine, organizatori su u srijedu, nakon novog kašnjenja zbog padalina, u jednom trenutku poslali tenisače na teren iako je i tada lagano kišilo. Nakon nekoliko gemova kiša je, međutim, pojačala pa je program opet prekinut.

Bijesni Nadal, koji je u meču osmine finala izgubio sva tri odigrana gema protiv Luksemburžanina Gillesa Müllera, napao je nakon svega organizatore, a podršku su mu pružili i Andy Roddick i Andy Murray.

- Ne želimo izlaziti na teren ako pada kiša. Ako moram na teren, učinit ću to, ali mislim da to nije pošteno - rekao je Nadal, a Murray je dodao:

- Bilo je vrlo opasno. Linije su bile stvarno skliske.

U New Yorku bi se nakon prestanka kišnog vremena trebalo odigrati sva četiri četvrtfinalna meča kod tenisačica, dva četvrtfinala kod tenisača, te još četiri zaostala meča osmine finala u muškoj konkurenciji.

Vezane vijesti

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

Drugi i treći tenisač na svijetu, Španjolac Rafael Nadal i Švicarac Roger Federer, startali su s pobjedama prvog tjedna održavanja ATP turnira na… Više

Komentari

registracija
14/7/11

Trinity, 08.09.11. 14:22

Vamos Rafa!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika