14.09.2011. / 15:38

Autor: Totalsport

Šuker: Ako Badelj bude imao svoj dan, sve je moguće

- Dinamo je jaka momčad, solidna u zadnjem redu, koja si ne komplicira život previše

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Davor Šuker, jedan od velikih napadača u povijesti Real Madrida, izjavio je da Dinamovu šansu vidi jedino u slučaju dobre partije kapetana zagrebačke momčadi Milana Badelja.

- Real Madrid vidim kao pobjednika svakog natjecanja u kojem nastupi. On je izraziti favorit za osvajanje Lige prvaka ove sezone. Predsjednik Florentino Perez i trener Jose Mourinho grade pobjedničku momčad, ali treba im dati vremena - rekao je Šuker za službenu stranicu Real Madrida.

- Dinamo je jaka momčad, solidna u zadnjem redu, koja si ne komplicira život previše. Badelj je njihov mozak momčadi i svaka lopta prolazi kroz njegove noge. Ako on bude imao svoj dan, onda su "modri" opasan protivnik za svakoga - smatra najbolji strijelac Svjetskog prvenstva 1998. godine.

- Dinamo želi dokazati svoju kvalitetu u Europi 12 godina nakon što je posljednji put nastupio u Ligi prvaka. Uvjeren sam da će se borbeno braniti i da će pokušati zabiti kroz kontranapade. Ako se ne prepadnu na početku, Dinamo bi mogao prouzročiti mnogo problema madridskom sastavu - veli Šuker.

- Dinamo možda ima veće šanse u susretima protiv Lyona i Ajaxa, ali ništa nije nemoguće u nogometu - zaključio je Šuker.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika