15.09.2011. / 14:28

Autor: Nacional.hr

Svjedok USKOK-a

Šuker ispitan zbog Fimi-medije

Šuker je bio i predsjednik skupštine Hrvatske lutrije, koja je u razdoblju od 2006. do 2009. godine potpisala niz ugovora s tvrtkom Fimi-Medija

Ivan ŠukerIvan ŠukerIvan Šuker, bivši ministar financija i član Predsjedništva HDZ-a, u srijedu kasno poslijepodne u USKOK-u je dao iskaz u svojstvu svjedoka u slučaju Fimi-Media, izvještava Jutarnji list.

Podsjetimo, Šuker je u vrijeme izvlačenja novca iz državnih tvrtki preko markentinške agencije Fimi-Medija, Nevenke Jurak bio na ministarskoj dužnosti. U sastavu ministarstva financija je i Carinska uprava, gdje je godinama šef bio Mladen Barišić, za kojeg se smatra kako je pribavljao novac za stranku. Šuker je bio i predsjednik skupštine Hrvatske lutrije, koja je u razdoblju od 2006. do 2009. godine potpisala niz ugovora s tvrtkom Fimi-Medija. Procjenjuje se kako je riječ o milijunskim iznosima.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 15.09.11. 15:19

Niko ne spominje "dobitke" na lotu od nekoliko miliona kuna u vise navrata ZA KOJE NIKADA NISMO SAZNALI KO IH JE DOBIO. Idealna kasa bez dna hrvatska lutrija. Kada bi se pritisnule prave osobe, onda bi vidjeli kako svako malo desetak miliona kuna iz lutrije ode svima po malo u depove.


registracija
16/6/10

nosonja, 15.09.11. 15:23

Morali su ga ispitivati u sportskoj dvorani jer nije stao u običnu prostoriju.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 27.09.11. 12:09

Ako se može izdvojiti netko zaista odvratan iz ove ergele kriminalaca,onda je to svakako Šuker.
Pored njega,Sanader mi je čak i simpatičan.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika