23.09.2011. / 16:53

Autor: Totalsport

Video: Jajala suigrač umalo fatalno ozlijedio, Varvodić trenira s utegom

Nesmotreni Tunižanin dva se puta ispričao kolegi dok je ovaj još ležao, a pomogao mu je također ustati i ispratiti ga prema svlačionici

Mate JajaloMate JajaloNa treningu Kölnovih nogometaša u srijedu umalo je teže stradao hrvatski reprezentativni veznjak Mato Jajalo (23), kojem je tuniški suigrač Ammar Jemal uklizao u stajnu nogu obadvjema ispruženim nogama.

Lokalni dnevnik Express ističe da je start izgledao vrlo ružno i opasno, te da se Jajalo stao previjati od bola na travnjaku dok je klupski fizioterapeut Michael Schumacher u panici sprintao kako bi čim prije pomogao unesrećenom igraču.

Iako je trening za Jajala nakon Jemalova starta završio, te je šepajući otišao u svlačionicu s debelim ledenim oblogom na potkoljenici, olakšanje je došlo nekoliko trenutaka kasnije: pokazalo se da je Jajalo prošao bez teže traume, te da je samo zadobio hematom koji bi uskoro trebao splasnuti. To znači da bi spreman trebao dočekati nedjeljni dvoboj sedmoga prvenstvenog kola protiv Hoffenheima.

Nesmotreni Tunižanin dva se puta ispričao kolegi dok je ovaj još ležao, a pomogao mu je također ustati i ispratiti ga prema svlačionici.

Na istom je treningu, odvojeno s dvojicom kolega, hrvatski vratar Kölna Miro Varvodić (22) trenirao s čudnim zadebljanjem oko pasa. Express je otkrio da se Splićanin nije naglo udebljao, već da radi s dodatnim prslukom koji teži 11 kilograma. Njime Hrvat želi povećati snagu svog odraza.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika