24.09.2011. / 18:10

Autor: Hina

Buterin: Kad bi rekli što misle raditi nitko ne bi glasovao za Kukuriku koaliciju

Saborska zastupnica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Vesna Buterin izjavila je danas da nitko ne bi glasovao za Kukuriku koaliciju kad bi stvarno predstavili ono što misle raditi.

Vesna ButerinVesna ButerinSaborska zastupnica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Vesna Buterin izjavila je danas da nitko ne bi glasovao za Kukuriku koaliciju kad bi stvarno predstavili ono što misle raditi.

Komentirajući na današnjoj konferenciji za novinstvo u Rijeci dijelove predstavljenog programa "Plan 21" Kukuriku koalicije, upitala se što novoga može ponuditi ta politička opcija, kad je SDP, dok je bio na vlasti, negirao postojanje umirovljeničkog duga, a državnim službenicima smanjio plaće za 40 posto.

Govoreći o predstavniku Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Silvanu Hrelji, jednom od čelnika Kukuriku koalicije, Buterin je istaknula da je bio član vladajuće koalicije u zemlji dok nije osjetio da može u drugoj koaliciji dobiti mjesto u Saboru. "Napustio je vladajuću koaliciju vodeći se samo svojim interesima, a ne interesima umirovljenika", rekla je, dometnuvši kako time umirovljenici nisu ništa izgubili, jer se nastavlja isplata duga, a vlada čini sve što može da poboljša standard umirovljenika.

Po njezinim riječima Kukuriku koalicija iskazuje i nedosljednost u politici prema radnicima, jer je SDP bio protiv donošenja novog Zakona o radu. Predstavnicima te koalicije samo je bitno kako raspodijeliti pozicije u državnoj upravi i nadzornim odborima i to bez uvažavanja kriterija stručnosti, a na osnovi političke podobnosti, ustvrdila je.

Podsjetila je da čelnici Kukuriku koalicije često ističu da je 8. izborna jedinica njihova udarna snaga, a baš u Rijeci, gdje su stranke te koalicije na vlasti, kako je dodala, vidi se najbolje stagnacija razvoja grada, odgađanje projekata, nenamjensko trošenje novaca, pogodovanje političkim podobnicima te negiranje vlastite odgovornosti.

Upitala je jesu li predstavnici Kukuriku koalicije odabirom riječke Tržnice za prošlotjedno predstavljanje programa građanima pokazali što misle o borbi protiv korupcije.

Buterin je time aludira na slučaj riječke Tržnice i Grada Rijeke, koji se sumnjiči da je pogodovao toj tvrtki nepovoljnim ugovorima o zakupu.

(Hina) xdsil ymc

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 24.09.11. 18:26

Lažljivi i zli - Hrvatsko-Društvo-Zločinaca


registracija
14/11/07

laufer, 24.09.11. 20:59

Draga gđo Buterin, vi hadezejci ste se pokazali kroz sve ove godine.
Što se imalo pokrasti, to ste pokrali.
Što se moglo uništiti, to ste uništili .
Iza vas potop.

Kakvi god bili ovi kukurikavci, gori od vas ne mogu biti.


registracija
20/5/09

BXLCRO, 24.09.11. 22:01

Opet se javlja jedna HDZ kurvetina kojoj ne treba predstaviti svojega za - felaciju!!!!!!!


registracija
26/12/06

capica, 24.09.11. 22:05

"Buterin: Kad bi rekli što misle raditi nitko ne bi glasovao za Kukuriku koaliciju".....................................

Gđa Buterin itekako zna što nas čeka kad dođe na vlast Kukuriku. HDZ je "pripremila" teren. Zadužila, prodala, pokrala, razvukla. Kukuriku zna da smo zaduženi , ali stvarno stanje zna gđa Buterin i zato govori što govori.Stvarno stanje je očito još puno gore nego što mi naslućujemo. Pa dovoljno je da znamo da posuđujemo za plaće i penzije.Kud hoćete gore? I jasno, morat će biti rezanja svima koji žive na državnim jaslama.Hvala gđo Buterin!


registracija
22/3/11

vferari, 25.09.11. 09:16

Svaki dan izađe po jedan Kosoričin satelit koji se mora vrtjeti točno onako kako je programiran.No ovdje se radi o hadezeovskom riječkom kadru koji je sramota za nas primorce gospđa Buterin je osoba koja ne može razmišljati svojom glavom jer u njoj nema ništa.Razumijem bit član neke stranke ali zbog toga pljuvati lagati negirati samo zato jer je to direktiva stranke moraš biti bezkičmenjak propali karjerista.


registracija
16/6/10

nosonja, 25.09.11. 10:32

lauferu ,ona meni uopće nije draga............nju se sumnjići da je rodila vanbračno dijete pa ga udavila najlonskom vrećicom,potom bacila u kantu za smeće.......ne,ne,nemam dokaze ali mi je sumjiva!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika