25.09.2011. / 11:59

Autor: Totalsport

Rooney ipak ozbiljnije ozlijeđen, izbivat će nekoliko tjedana

Rooneyjeva ozljeda nije ozbiljnija, ali mogao bit propustiti i do nekoliko tjedana – rekao je Ferguson

Wayne RooneyWayne RooneyMenadžer Manchester Uniteda iznenadio je sve prisutne na press-konferenciji nakon utakmice sa Stokeom izjavom da bi Rooney mogao izbivati nekoliko tjedana s terena.

Iako je napadač "crvenih vragova" na svom Twitter-profilu napisao da bi trebao biti spreman za utakmicu Lige prvaka protiv Basela koja je na rasporedu u utorak, čini se da tome nije tako. Ferguson je nakon remija svoje momčadi (1-1) protiv Stokea na pitanje novinara kakvo je stanje sa zadnjom ložom engleskog reprezentativca ostavio sve prisutne u čuđenju.

- Rooneyjeva ozljeda nije ozbiljnija, ali mogao bit propustiti i do nekoliko tjedana – rekao je Ferguson naslutivši da će pauza trajati do četiri tjedna.

Ako je tome uistinu tako, Rooney će redom propustiti: Basel, susret Engleske i Crne Gore (odlučujući za plasman na Euro 2012.), Norwich, Liverpool, Otelul Galati i vrlo lako moguće gradski derbi protiv Cityja koji je na rasporedu 23. idućeg mjeseca.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika