27.09.2011. / 17:15

Autor: Hina

'Imali su osam godina'

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas je, komentirajući izborni program HDZ-a, rekao kako je prošlo osam godina koje je HDZ imao na raspolaganju da napravi dobre stvari te su pokazali tko su, što su i kako su u stanju voditi državu.

Zoran MilanovićZoran MilanovićPredsjednik SDP-a Zoran Milanović danas je, komentirajući izborni program HDZ-a, rekao kako je prošlo osam godina koje je HDZ imao na raspolaganju da napravi dobre stvari te su pokazali tko su, što su i kako su u stanju voditi državu.

Napominjući kako HDZ-ov program nije pročitao ali namjerava, Milanović je rekao da vjeruje kako u njemu ima i dobrih stvari, ali se boji da je osam godina koje je HDZ imao na raspolaganju da napravi dobre stvari, prošlo te da su "pokazali tko su i što su i kako su u stanju voditi državu".

Na novinarsko pitanje kako komentira rezultate ankete po kojima imaju 17 posto prednosti pred HDZ-om, Milanović je odgovorio da ne komentira ankete.

"Izbori su pred nama i treba ih dobiti. Nema dobivenih izbora prije nego se završe. HDZ je, bez obzira na sve što se dogodilo, jaka stranka i morat ćemo se potruditi da dobijemo izbore", rekao je Milanović.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

registracija
7/9/07

Vinogradar, 27.09.11. 17:29

ONA SE SMIJE
-------------------------
Propadaju fime, ljudi ostaju bez posla
Ona se smije
Sve što vrijedi u Lijepoj Našoj je rasprodano
Ona se smije
Nitko nikome ne plaća, raste nelikvidnost
Ona se smije
Država je dužna milijarde EUR-a
Ona se smije
Umirovljenici gladuju, kopaju po kontejnerima
Ona se smije
Bolesnici ne mogu do liječnika, samo do groblja
Ona se smije
Ona se smije
Ona se smije
Ona se smije
Ona se smije
A narod plače od jada


registracija
7/3/11

medjimurec, 27.09.11. 17:40

Joj koji pjesnik da popi...... fuj, sto se Milanceta tice on nije sposoban ni dobit vec dobivene izbore to je vec pokazao i dokazao prije cetiri godine - bolje nek se pokrije usima!


registracija
11/12/07

time, 27.09.11. 21:36

Slab si ti Milanoviću.Kao ideš u poštenu borbu...Pa tko je više pošten u politici. Narod ne vjeruje u ničije poštenje.Dobiti ćes izbore, ne što si zaslužio, nego od dva zla narod će birati manje.


registracija
30/6/09

jebivjetar, 27.09.11. 21:47

E! Zna se da kad imaš osam godina cijelo vrijeme natežeš pišonju ! E, to je radio HDZ uz pripomoć Jadranke kosor ! Osam godina masturbiranja i sodomije nad Rvackim narodom ! E, sad će da vam jajca potkrešemo. Što će vam jad ste ili matori li će te u Remetinec gdje će vas drugi guziti !


registracija
2/6/11

stereo, 28.09.11. 07:32

Da, time (vrijeme) će svoje pokazati. A u čije poštenje je vjerovao (narod) ovih 20 godina kada je birao samo ove JURIŠNIKE, po kojem su to kriteriju ti došli na vlast.
Dvadeste godina to je dugačko time, ako nitko nije zaslužio da bude na vlasti to su upravo ti koji su sada na vlasti.
Dali će SDP uspjeti 'nešto' učiniti (s obzirom na 'razorenost ekonomije' ) to bumo tek vidjeli ali zasigurno znam da će biti poštenija vlast i iskrenija. Ukoliko nebu nekaj štimalo kod njih prvi bum ih rušal.


registracija
2/6/11

stereo, 28.09.11. 07:40

E zaboravih reći: pa pokušajmo sa ovima kaj je za nas dvadeset (20) godina.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika