04.10.2011. / 07:00

Autor: Bojana Križić

Jelena Rozga: Mislim da je progonitelj zaljubljen u mene

Splitska pjevačica ekskluzivno je za Extru otkrila detalje neugodnog iskustva s opsjednutim obožavateljem koji je u nju zaljubljen te joj je dolazio na vrata i vikao da je voli; no otkriva i da je, nakon što je taj sredovječni gospodin uhićen, napokon odahnula te se sprema na turneju na kojoj će, kaže, sve zaboraviti

Splitska pjevačica samo za Extru ispričala je koliko je strahovala od obožavatelja koji ju je mjesecima pratioSplitska pjevačica samo za Extru ispričala je koliko je strahovala od obožavatelja koji ju je mjesecima pratioS titulom kraljice estrade, pjevačicu Jelenu Rozgu sustignuli su i kraljevski problemi – sve teže kontrolira svoje obožavatelje, a u posljednje vrijeme neprilike joj je stvarao krupni ćelavi muškarac srednjih godina. Nekoliko dana prije njezina velikog koncerta u Spaladium Areni, u veljači, prvi put joj je pozvonio na vrata. Pjevačica, naravno, nije otvorila, no od toga dana živjela je u strahu, sve do prošloga tjedna kada je pomahnitali obožavatelj priveden. Ipak, hoće li biti kažnjen, još nije sigurno. Naime, kako nije bio nasilan, Općinsko državno odvjetništvo zbunjeno je i ne zna po kojoj bi ga osnovi gonilo. “Nije joj prijetio niti je nasrnuo na nju. Tu nema nikakvog kaznenog djela”, oglasili su se iz Odvjetništva. A dok Odvjetništvo donosi teške odluke, Jelena nastavlja svoju mini-turneju po Europi. U trenutku izlaska ovoga broja već će biti na putu za Grčku, s koncertima u Crnoj Gori i Austriji iza sebe.

EXTRA: Nedavno ste imali neugodna iskustva s jednim od vaših fanova. Došlo je do toga da ste morali policiju uplesti u tu situaciju. Sada, kada je priveden, osjećate li se sigurnije?

- Pa dotični gospodin, ako ga uopće mogu tako nazvati, napokon je priveden i sad, napokon, mogu odahnuti. Moram se zahvaliti policiji koja je izvrsno obavila svoj posao, svim prijateljima i bližnjima koji su bili uz mene, ostalim fanovima što su me podržavali i medijima koji su stali iza mene i pomogli u potrazi. Okružena sam stvarno divnim ljudima pa je tako lakše prolaziti kroz teške situacije. Puno hvala mojim prijateljima što su bili uz mene.

EXTRA: Znate li zašto je došlo do toga? Zbog čega vas je pratio?

- Mislim da je zaljubljen u mene. On je jednostavno u svojoj glavi zamislio da sam ja njegova, da sam za njega. Valjda je zato htio doći do mene, možda je mislio da će mi se svidjeti pa ćemo kao u bajci odjahati u suton.

EXTRA: Jeste li sada napokon u miru?

- Da, napokon sam odahnula. Sada idem na putovanje na jedan dug period i neće me u Splitu biti skoro mjesec dana. To je prvi put da tako dugo neću doći doma pa sam pomalo žalosna jer obožavam svoj grad, ali potrefilo se u najboljem mogućem trenutku. Jako se radujem što ću se malo opustiti i riješiti se napetosti i stresa. Uz puno rada, naravno, to je najbolji recept.

Cijeli intervju pročitate u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Poznati rocker i pjevač benda Majke, Goran Bare, gostovao je u Jutarnjem showu radija Antena Zagreb u kojoj je najavio prvi u nizu koncerata… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 04.10.11. 09:27

vidi glupače


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika