05.10.2011. / 08:39

Autor: Nacional.hr

U HDZ-u vjeruju i da je nevin

Iako je rekao kako je o navodnoj inicijativi za puštanju uz jamčevinu od 15 milijuna kuna čuo samo iz novina te je rekao kako je riječ o špekulaciji, Rošin bi prijatelju pomogao jer vjeruje da je nevin

Ivo Sanader (arhiva)Ivo Sanader (arhiva)"Ja apsolutno vjerujem da je nevin jer mi je on rekao da je nevin", izjavio je saborski zastupnik HDZ-a i Sanaderov prijatelj Jerko Rošin na HTV-ovom Dnevniku 3, najavivši da bi svakako sudjelovao u plaćanju njegove jamčevine ako bi se pojavila takva inicijativa.

Iako je rekao kako je o navodnoj inicijativi za puštanju uz jamčevinu od 15 milijuna kuna čuo samo iz novina te je rekao kako je riječ o špekulaciji, Rošin bi prijatelju pomogao jer vjeruje da je nevin. No, priznaje kako ne bi mogao platiti puni iznos jer od nečega mora živjeti, pa bi u plaćanju morali pomoći drugi Sanaderovi prijatelji.

"Ja nisam ni s kim na tu temu razgovarao, ali iz javnih nastupa prijateljsku notu pokazuje Luka Bebić", rekao je Rošin, koji sa Sanaderom nije često u kontaktu, te ga nije vidio ni u Austriji, niti u Remetincu. No, bivši premijer nedavno mu je poslao poruku kako bi mu čestitao na supruginom nastupu u emisiji Osmi kat Danijele Trbović.

Govoreći o političkoj budućnosti, Rošin je rekao kako u Sabor nije ušao zbog političkih ambicija te da će, unatoč određenom razočarenju u politiku, i dalje ostati na raspolaganju stranci kojoj nikad ne bi naškodio...

Vezane vijesti

Rošin: Nisam pozvan na izbornu skupštinu splitskog HDZ-a

Rošin: Nisam pozvan na izbornu skupštinu splitskog HDZ-a

U prijepodnevnim satima u Splitu je počela izborna skupština Gradske organizacije HDZ -a na kojoj će se izabrati novo vodstvo te stranačke… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 05.10.11. 10:46

mogli bi uplatit i jamstvo za njega. ili dati sudu jamstvenu karticu!


registracija
17/6/10

jjkeizerin, 05.10.11. 13:01

Sasvim je ocito, sto bi i malo dijete onako sasvim spontano moglo osjetiti, da je rijec nevin u konotaciji sa tolikim milijunskim ciframa, cak i kada se o ''nekakvoj'' jamcevini radi, ipak samo rijec koja u ovakvom kontekstu dobiva jednu sasvim drugu dimenziju i tezinu, zar ne? Koliko ljudi ima u Hrvatskoj kojima bi pri sudskom postupku evt. jamcevina iznosila ''samo'' 15 milijuna kuna? Koje to skolske, genetske, odgojne i duhovne kvalitete ima neki covjek i to narocito u Hrvatskoj zadnjih 20 godina, koji je ''uspio zaraditi'' toliko novaca da se uz njegov zivot spominju ovoliki milijunski iznosi?


registracija
14/12/06

crestor, 05.10.11. 13:16

Nista mu nije dokazano i tako ce ostati. Ivo je, jednostavno, inteligentniji i jaci od svojih protivnika. Boje ga se i vec sad polako pripremaju "takticko povlacenje" , razvodnjavajuci situaciju.


registracija
28/12/09

crojoe, 05.10.11. 14:30

Kad vidim koga imamo sada na jednoj i drugoj strani, treba ga vratit na celo drzave. Sanader je lider. ( lopov? )


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika