06.10.2011. / 08:30

Autor: Hina , Nacional.hr

Bill Gates: Bili smo suparnici, ali i prijatelji

"Bili smo kolege, na neki način i suparnici, ali i vrlo dobri prijatelji i to više od polovice naših života. Mogu reći da ne znam nikoga tko je imao takav enorman utjecaj na naš svijet i na generacije koje dolaze, kao što je to imao Steve Jobs", kazao je Gates

ArhivaArhivaSvi oni koji su imali veliku sreću poznavati ga, a kamoli još i raditi s njim, znaju koliko je ovo veliki gubitak za čovječanstvo, kazao je Bill Gates nakon vijesti o smrti Steve Jobsa.

Osnivač i predsjednik Microsofta bio je vrlo tužan nakon vijesti o smrti Stevea Jobsa, a kazao je kako je njegovo poznanstvo s Jobsom trajalo više od 30 godina.

"Bili smo kolege, na neki način i suparnici, ali i vrlo dobri prijatelji i to više od polovice naših života. Mogu reći da ne znam nikoga tko je imao takav enorman utjecaj na naš svijet i na generacije koje dolaze, kao što je to imao Steve Jobs", kazao je Gates, koji je s Microsoftom krenuo gotovo istodobno kao i Jobs s Appleom.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika