13.10.2011. / 14:40

Autor: Totalsport

Valencia četiri mjeseca bez nizozemskog reprezentativca Madura

- Maduro se podvrgnuo operaciji u Nizozemskoj, koja je stabilizirala ozljedu. U pitanju je komplicirana ozljeda, pa će oporavak trajati dulje od onoga što smo očekivali - informirao je liječnik Valencije Jorge Candel

Hedwiges Maduro (Wikipedia)Hedwiges Maduro (Wikipedia)Loše vijesti sustigle su španjolskog prvoligaša Valenciju. Njezin 26-godišnji branič i nizozemski reprezentativac Hedwiges Maduro pauzirat će oko četiri mjeseca zbog ozljede ligamenata gležnja.

Maduro nije nastupio niti u jednoj utakmici nizozemske reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Ozlijedio se na treningu s reprezentacijom.

- Maduro se podvrgnuo operaciji u Nizozemskoj, koja je stabilizirala ozljedu. U pitanju je komplicirana ozljeda, pa će oporavak trajati dulje od onoga što smo očekivali. Nadali smo se da će se vratiti za dva mjeseca, ali bi se to moglo ipak dogoditi tek za četiri mjeseca - informirao je liječnik Valencije Jorge Candel.

- Ozljeda mi se dogodila u lošem trenutku. Bio sam u dobroj formi, standardan u Valenciji i pričuva u svojoj reprezentaciji. Nadam se da ću dobrim partijama u drugom dijelu sezone ipak zaraditi poziv izbornika za Europsko prvenstvo. Puno će toga ovisiti kako ću igrati za Valenciju - izjavio je Maduro.

Vezane vijesti

Endesa doigravanje: Barcelona povela 2-1

Endesa doigravanje: Barcelona povela 2-1

Košarkaši Barcelone poveli su s 2-1 u polufinalnoj seriji Endesa doigravanja (španjolska liga) protiv Valencije. Dobila je Barça u srijedu utakmicu u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika