01.11.2011. / 11:30

Autor: Nacional.hr

'Ništa još nije gotovo, HDZ će iznenaditi na izborima'

"HDZ će iznenaditi svojim rezultatom na izborima", rekla je na kraju

Jadranka Kosor (Foto: Antonio Bronić/PIXSELL) Jadranka Kosor (Foto: Antonio Bronić/PIXSELL) Izaslanstvo HDZ-a predođeno predsjednicom stranke Jadrankom Kosor položilo je u povodu dana Svih Svetih vijence i zapalilo svijeće na Mirogoju.

Tom prilikom Jadranka Kosor pojasnila je svoju izjavu kako će se "HDZ truditi da Kukuriku koalicija ne osvoji previše mjesta u Saboru".

Rekla je kako je izjava izvučena iz konteksta, ali da izbori još nisu gotovi. Podsjetila je kako je HDZ u povijesti pokazao da je najjači onda kada je to najpotrebnije. Predsjednica stranke nije propustila istaknuti kako je upravo njena vlada, na čijem je čelu HDZ, pokrenula borbu protiv korupcije koja ih je dovela u tako tešku situaciju.

"Sigurna sam da će hrvatski građani prepoznati najhrabrije i prve", poručila je.

Dodala je kako će mnogi ostati iznenađeni 5. prosinca jer je uvjerena da HDZ može i u ovakvoj situaciji ostvariti dobar izborni rezultat.

"HDZ će iznenaditi svojim rezultatom na izborima", rekla je na kraju.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 01.11.11. 11:54

Iznenađenje može biti u tom smislu, ak' čitav zločinački vrh ADZea ne završi na doživotnim robijama........opljačkano vrati državi....


registracija
3/12/10

Yoda, 01.11.11. 12:37

Iznenađenje? Mislite pokrasti glasove kao i obično?


registracija
28/4/10

Zvonko, 01.11.11. 13:10

Velika je neistina da sve političke stranke nude iste ili slične programe i da nije bitno koja će politička opcija pobijediti na izborima i upravljati Hrvatskom u naredne četiri godine. Iako će na izbore izaći puno različitih političkih subjekata, kukuriku koalicija, HDZ, i parlamentarne stranke, HSS, HDSSB, SDS, HSP, HSLS, ali i neke nove stranke poput Hrvatskih laburista, HRAST-a, HSP-a Ruže Tomašić, Istarska Ladonja te samostalne liste istaknutih pojedinaca: Ljubo Jurčić, Milan Bandić, Željko Kerum i drugi, ipak će preko 60 posto mandata osvojiti kukuriku koalicija i HDZ. Dakle, bez obzira na tu raznolikost postoje zbiljski samo dvije opcije koje će nakon izbora 4. prosinca biti u mogućnosti vladati Hrvatskom. Ili će Jadranka Kosor i HDZ dobiti još jedan mandat da dovrše započeti posao ulaska Hrvatske u Europsku uniju ili će doći do promjene vlasti te će predsjednik Hrvatske vlade postati Zoran Milanović a ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić.

Dakle, za očekivati je da će u narednih pedesetak dana do izbora ipak sve više centralna dvojba glasača biti: je li glasati za HDZ ili Kukuriku koaliciju? Sada je na djelu medijska manipulacija potpomognuta mudrim djelovanjem Kukuriku koalicije kojom se pokušava kao jedino važno pitanje na temelju kojega bi se građani trebali odlučiti kome će dati povjerenje da vlada Hrvatskom trebala biti odgovornost HDZ-a za korupciju i crne fondove bez obzira što je dolaskom na vlast Jadranke Kosor pokrenuta uspješna borba protiv korupcije kojoj odaju veliko priznanje svi u svijetu osim u Hrvatskoj. Dakle, mediji koji su skloni Kukuriku koaliciji a koji vladaju Hrvatskom nastoje zamagliti postojanje velikih političkih razlika između HDZ-a i Kukuriku koalicije, nastoje skinuti s dnevnog reda raspravu o tim bitnim strateškim političkim razlikama. Suprotno tome HDZ nastoji staviti u centar političke borbe upravo te velike strategijske političke razlike koje postoje između HDZ-a i kukuriku koalicije. Ako se objektivno analiziraju te razlike onda se može zaključiti da postoje dvije koncepcije Hrvatske i da će Hrvatska ako dođe do promjene vlasti biti bitno drugačija nego ako Jadranka Kosor dobije još jedan mandat. Analizirat ću samo neke najveće strategijske razlike. Nema budućnosti koja nije utemeljena na prošlosti. Zato je borba za istinu o prošlosti bitna za budućnost.

Postoje bitne razlike između HDZ-a i kukuriku koalicije u odnosu na hrvatsku prošlost. HDZ nastoji obraniti istinu o državotvornoj politici i velikoj ulozi dr. Franje Tuđmana, odnosno istinu da je ova Hrvatska utemeljen na vrijednostima Domovinskog rata a ne komunističkog antifašizma i komunizma. Suprotno tome, kukuriku koalicija nastoji rehabilitirati Titu i titoizam, obezvrijediti Domovinski rat kao temelj ove Hrvatske i provesti niz promjena kako bi se umjesto Domovinskoga rata kao temelja ove Hrvatske utvrdio ZAVNOH i komunistički antifašizam.

Ako dođe na vlast kukuriku koalicija a ministrica vanjskih poslova postane Vesna Pusić onda će krenuti opasni procesi koji mogu ugroziti samu hrvatsku državu kao nacionalnu državu hrvatskoga naroda te opstojnost i ravnopravnost Hrvata u Bosni i Hercegovini. Vesna Pusić će nastojati dokazati da je bila u pravu kada je ustvrdila da je Hrvatska agresor na Bosnu i Hercegovinu, da je Deklaracija o Domovinskome ratu sramota za Hrvatsku, da ustvari nije bilo Domovinskoga rata nego se radilo o sukobu srpskoga i hrvatskog nacionalizma na čelu s Miloševićem i Tuđmanom radi komadanja Bosne i Hercegovine. Suprotno tome, ako HDZ ostane na vlasti Jadranka Kosor će nastaviti s procesom rehabilitacije Franje Tuđmana i vrijednosti Domovinskog rata popravljajući štetu koju je Ivo Sanader napravio odustajući od državotvorne Tuđmanove politike kako bi se svidio lijevim liberalnim snagama koje su upravo zbog Sanaderove odlučnosti da se obračuna s Tuđmanom i da provodi naredbe Haaškog suda od Sanadera stvorile veliku zvijezdu.

Ako na vlast dođe kukuriku koalicija, ako premijer postane Zoran Milanović koji kaže da se Hrvatska 1995. osramotila a ministrica postane Vesna Pusić koja brani pravo Srbije da na temelju optužnice i presuda vojnih sudova JNA progoni hrvatske branitelje onda će Hrvatska izgubiti u miru ono što je dobila u ratu. Velikosrpska agresija pretvorit će se u građanski rat. Izjednačit će se krivnja agresora i žrtve, čak štoviše vukovarski branitelji bit će optuženi za genocid nad Srbima a provedeni srpski genocid bit će izbrisan spužvom zaborava. Ako pobijedi kukuriku koalicija bitno će se promijeniti i politika Hrvatske prema Hrvatima u Bosni i Hercegovini. SDP je podržao Željka Komšića, podržao je, dakle, nelegitimno nadglasavanje Hrvata i skandaloznu praksu da Bošnjaci umjesto Hrvata biraju hrvatskoga predstavnika u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine. Lagumdžijin SDP je lažna socijaldemokratska stranka. On je prikrivena bošnjačka stranka koja vrlo sustavno oduzima pravo Hrvata da sami biraju svoje predstavnike.

Zavisno od toga tko će biti na vlasti vodit će se i različite politike prema Srbiji. Zadnjih mjeseci je vidljivo da postoje sve veće strateške razlike u politici prema Srbiji između predsjednika Ive Josipovića i Jadranke Kosor odnosno Vlade Republike Hrvatske. Josipović je prihvatio Tadićevu koncepciju pomirbe i podjele krivnje bez suočavanja s istinom. Dakle, prihvatio je krivotvorenu istinu koja amnestira velikosrpskog agresora. Jadranka Kosor i Vlada sve se oštrije suprotstavljaju takvoj politici i traže načina kako obraniti istinu o Vukovaru, Domovinskome ratu, kako poništiti i promijeniti pogrješnu hrvatsku politiku. Ako pobijedi kukuriku koalicija onda će Josipovićeva politika trijumfirati, nestat će otpora i bit će uspostavljeno puno jedinstvo, uvjetno rečeno "crvenog trijumvirata" Josipović-Milanović-Pusić. Jadranka Kosor i HDZ se suprotstavljaju stalnom pritisku Josipovića da se povuče tužba za genocid protiv Srbije. Ako na vlast dođe kukuriku koalicija to će se vrlo brzo i učiniti.

HDZ je mnogo izgubio jer je Sanader nametnuo politiku pokornosti prema nepravednoj haaškoj politici optuživanja Hrvatske kao zločinačke organizacije. Nakon odlaska Sanadera i tu se mijenja politika. HDZ i Jadranka Kosor u izbornom programu i svojim ponašanjem i po cijenu sukoba s Europskom unijom pokušavaju koliko je to god moguće zaštititi Hrvatsku od neopravdanih optužbi. Treba reći da postoje mnogi zahtjevi da se procedurom kako se sudi nevinim generalima u Haagu sudi i mnogim hrvatskim braniteljima u Hrvatskoj. Nema nikakve dvojbe ako dođe na vlast kukuriku koalicija da će Hrvatska još dosljednije provoditi kriminalizaciju Domovinskog rata i niza zaslužnih pojedinaca. HDZ snosi dio krivnje što je za njegovog mandata, posebno za vrijeme vlasti Ive Sanadera vođena slična politika. Međutim u zadnjih godinu dana Vlada je dala niz izjava koje pokazuju da će i tu mijenjati politiku ako ostane na vlasti.

Kukuriku koalicija, ako dođe na vlast vratiti će političku podobnost kao kriterij u kadrovskoj politici. Model upravljanja Zagrebačkim holdingom velika je opasnost za Hrvatsku jer tu se nije samo vratilo na klasično državno vlasništvo nego na partijsko vlasništvo jer se vodeći ljudi Holdinga postavljaju voljom političkih stranaka odnosno političke stranke dobivaju pravo da prema snazi u Gradskoj skupštini učestvuju u upravljačkim strukturama Holdinga. I odnos prema regiji pokazuje da postoje dvije različite strategije. Kukuriku koalicija prihvatila je Tadićevu regionalnu politiku i jedinstveno će podržati Josipovića koji ponekad više vodi računa o regiji nego o Hrvatskoj.

Suprotno tome Jadranka Kosor posjetom Kosovu pokazala je da ne želi biti ovisnik o beogradskoj politici i da će Hrvatska voditi samostalnu politiku na bazi vlastitih interesa i da ne će dozvoliti da se Srbija i Tadić nametnu kao lideri u regiji. Ako pobijedi kukuriku koalicija nastavit će se još žešće politika rashrvaćenja Hrvatske, diskreditiranja katoličke vjere i katoličkog morala kao bitnog dijela identiteta hrvatskog naroda a nametat će se ateističko-liberalistički moral kao službeni moral tako da će doći u opasnost mnoge bitne vrijednosti identiteta hrvatskog naroda. Dakle, nastavit će se krivotvorenje prošlosti, prekrajanje prošlosti kako bi se prošlost uskladila sa zahtjevima sadašnje politike. Zbog svega navedenog već duže vremena pišem i govorim da su naredni izbori sudbinski izbori, najvažniji izbori poslije izbora 90- ih godina. Na tim izborima hrvatski narod je izabrao Tuđmana i HDZ jer je želio samostalnu hrvatsku državu. Danas dvadeset godina kasnije treba još jedanput glasovati za one ljude i stranke koji su na djelu dokazali da vole svoj narod i koji su dali veliki doprinos stvaranju i obrani hrvatske države. Mnogi koji sada žele ključne pozicije i vlast u tih proteklih dvadeset godina ne samo da nisu ništa učinili onda kad je grmjelo nego su često bili na suprotnoj strani, sprječavali su stvaranje samostalne hrvatske države i stalno su je rušili i optuživali.

I na kraju još jedna činjenica za razmišljanje. HDZ je usprkos svih svojih pogrješaka stožerna stranka hrvatskog naroda koja je najzaslužnija za sve bitne strateške odluke. Kada je većina bila za očuvanje Jugoslavije Tuđman je jedini imao snage stvoriti program samostalne i suverene Hrvatske. Kada je većina bila za kompromis s Miloševićem i međunarodnom zajednicom za održavanje Jugoslavije kao konfederacije Tuđman je donio odluku o samostalnosti Hrvatske. Ne treba nikad zaboraviti da SDP je izašao iz Sabora i nije glasovao za tu odluku. Kada je većina onih koji danas žele doći na vlast bila za kapitulaciju kako bi se izbjegao rat, Tuđman se odlučio i po cijenu rata proglasiti samostalnost Hrvatske. Kada je većina onih koji žele doći na vlast bila protiv Oluje i vojnog oslobađanja Hrvatske Tuđman je to učinio bez čega ne bi bilo samostalne Hrvatske.

Treba reći da oni koji sad žele doći na vlast su nastojali srušiti Tuđmana pučem kako bi onemogućili Oluju. Kada je većina koji sad žele doći na vlast bila protiv da se pomažu Hrvati u Bosni i Hercegovini u borbi za opstojnost, Tuđman je to uradio usprkos žestokim kritikama međunarodne zajednice. Kada je većina onih koji sada žele doći na vlast bila za pomirbu i novu balkansku zajednicu sa Srbijom Tuđman je to ustavom zabranio.

Kada se sagleda takva povijesna uloga HDZ-a onda se HDZ ne smije ocjenjivati samo na bazi korupcije i crnih fondova to tim više što je sadašnje vodstvo na čelu sa Kosoricom odlučno krenulo u obračun s tom korupcijom. Zato prijedlozi koji dolaze iz Kukriku koalicije, koji žele kriminalizirati HDZ pa čak i zabraniti tu stranku vrlo su opasni jer pokazuju da oni ne žele samo doći na vlast nego i za sva vremena ukinuti HDZ jer dok postoji HDZ kao Tuđmanova državotvorna stranka teško će i ako dođu na vlast ostvariti svoje krajnje ambicije da nas vrate u prošlost i da ponište sve ono veliko što je hrvatski narod učinio pod vodstvo Franje Tuđmana i HDZ-a. Zato apeliram, da svaki hrvatski građanin izađe na izbore, da dobro razmisli, da uzme u obzir sve činjenice, da vodi računa o tome tko je što uradio u životu, kako se ponašao u kriznim trenutcima, te da bira na bazi činjenica i učinjenog a ne na bazi obećanja.

Prof. dr. sci. Zdravko Tomac


registracija
28/4/10

Zvonko, 01.11.11. 13:12

"Vi ste nama oprostili, ali mi vama nećemo"!

Zrinka Vrabec-Mojzeš, savjetnica predsjednika Ive Josipovića za društvena pitanja


registracija
28/4/10

Zvonko, 01.11.11. 13:14

"Domovinski rat nije bio agresija Srbije na Hrvatsku nego građanski rat"!

Dejan Jović, glavni savjetnik i analitičar predsjednika Ive Josipovića


registracija
28/4/10

Zvonko, 01.11.11. 13:23

Jugoslaveni – rješenje, a ne problem!, zajednička je ocjena sudionika okruglog stola na temu 'Jugoslavenstvo – priznavanje prava na nacionalnost' održanog u nedjelju, 30.listopada 2011. godine u Sarajevu.


registracija
28/4/10

Zvonko, 01.11.11. 13:24

"Ne treba nas čuditi ako i Jadranka Kosor bude uhićena, a Ustavni sud ukine HDZ"!

Ranko Ostojić, kandidat kukuriku koalicije za ministra unutrašnjih poslova


registracija
28/4/10

Zvonko, 01.11.11. 13:27

"HDZ je stranka opasnih namjera"!

Ivica Račan, nakon odluke Hrvatskog državno sabora od 25. lipnja 1991. kojom proglašava Hrvatsku samostalnom a sa koje su izašli pripadnici ondašnjeg Saveza komunista Hrvatske-Stranke demokratskih promjena


registracija
20/5/09

BXLCRO, 01.11.11. 13:28

Mozda s time misli reci da ce biti njihovih smicalica na izborima kao u ponekim africkim zemljama! To da! Mozda ako "pocopraju" ko vijestice 4 prosinca sve birace koji ce glasati za kukuruiku koaliciju!! Strasni su ti bivsi particijci! Nema sta, VUK DLAKU MJENJA A CUD NIKADA!!!!


registracija
28/4/10

Zvonko, 01.11.11. 13:29

U Hrvatskom kajkavskom kalendaru za 2009. godinu, na stranici 189. piše: „Novi šef jugoslavenske države i šef Komunističke partije, Josip Broz Tito, maršal, održao je 20. svibnja 1945. u Varaždinu, na Kapucinskom trgu, pred hrvatskim građanima, natjeranim od tajne policije na trg, genocidni govor u nazočnosti svojih partizanskih generala, Aleksandra Rankovića, šefa tajne policije i Koste Nađa, u kojem je poručio tadašnjim Hrvatima, ali i budućim hrvatskim naraštajima sljedeće: ‘U Varaždin nisam došao službeno, niti da govorim o politici, već da obiđem jedinice Jugoslavenske armije, koje u okolici obavljaju važne zadaće na konačnom obračunu s hrvatskim smradom.’ Nadalje, svim protivnicima svojega režima najavio je ‘da će u novoj komunističkoj državi svjetlost dana gledati samo toliko dugo koliko traje put do najbliže jame’


registracija
28/4/10

Zvonko, 01.11.11. 13:33

"Komandovao sam u Kočevskom rogu", izjavio je prvi put za javnost Simo Dubajić u listu Svet, u srpnju 1990. godine. "Učestvovao sam u likvidaciji ljudi po naređenju. To danas govorim, jer sam shvatio da je savest jača od pobede. Kada sam 25. maja 1945. godine došao u Ljubljanu, referisao sam Titu o zarobljavanju ustaša, fon Lera i zapleni zlata. Pre toga sam trinaestoga maja dobio od Tita depešu da niko ne sme dirati nijednog zarobljenika. Mi tada nismo znali da će ti zarobljenici biti pobijeni. Govorilo se da ih treba vratiti u Sloveniju, da bi im se sudilo po međunarodnim konvencijama. Ja sam imao tu Titovu depešu, imali su je i svi ostali komandanti. Onda sam iznenada dobio nalog da se 30.000 tih domaćih izdajnika pobije u Kočevskom rogu. Naređenje su izdali Ivan Matija-Macek, Maks Bace i Jovo Kapičić. Sve Rankovićevi pomoćnici. Takvu odluku niko nije mogao doneti, sem Tito! Samo je on mogao da opozove svoju raniju depešu.“

Simo Dubajić, osloboditelj Zagreba 8.maja 1945. godine a koji datum Ivo Josipović želi vratiti u hrvatski kalendar


registracija
28/4/10

Zvonko, 01.11.11. 13:39

http://www.necenzurirano.com/images/stories/cacic.pdf

Nešto o Čačićevu poštenju iliti kako u skladu sa Zakonom o javnoj nabavi zakonito pljačkati državni proračun

Radimir Čačić, kandidat kukuriku koalicije za potpredsjednika vlade za gospodarstvo


registracija
28/4/10

Zvonko, 01.11.11. 13:45

"Milan Bandić je nešto nabolje što SDP može ponuditi Zagrebu"!

Zoran Milanović uoči izbora za gradsku skupštinu grada Zagreba, travanj 2009


registracija
11/10/10

agaSovulj, 01.11.11. 13:49

dobro Zvonko, dosta je. Pobijedili ste. Svi ćemo glasat za HDZ.


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 01.11.11. 13:52

.A kriminalna banda govnara Jadranka Kosor koja je zajedno s Andrijom Hebrangom, Vladimirom Šeksom, Goranom Jandrokovićem i Ivanom Šukerom njenim debilima , ce isto iskoristiti prigodu da njuske dovedu u blizinu svog velikog vozda Franje Tudjmana i da se zlocinci klanjaju zlocincu ali najgore i skandal da ce se pokusati i postenim mrtvima nakloniti. Sramota!. Uzgred budi receno kada nova vlast dodje to pseto Frnju treba izroviti sa Mirogoja da fasist ne zagadjuje groblje spalit i prosuti u Dravu ili da nitko nezna gdje ukloniti kriminalca i najvecu Hrvatsku sramotu poslije Ante Pavelica.To ce se natjerati mozda i nocu ove sta su se danas pojavili na Mirogoju ispred vlade da kad budu u zatvorima odrade.Prevesti bandu jednom sa Golog otoka ili Svetog Grgura kada se tamo nadju da iskopaju ostatke najveeg Hrvatskog zlocinca Franje Tudjmana i uklone smrad da ne zagadjuje tako l Mirogojsko groblje Fuj smradovi,stidi se narode stidi se zemljo koja ima takvu bandu i bagru na vlasti ! Inace stovanje ostalim mrtvim u Mirogoju povodom danasnjeg dana mrtvih !


registracija
31/1/10

STTony, 01.11.11. 13:57

Ekskluzivno: Zvonko je Hebrang! :)


registracija
4/4/11

Bluebird, 01.11.11. 14:47

Zvonko,
A kaj sad s tim. Ako se nemozes pomiriti sa cinjenicom da HDZ gubi, objesi se.


registracija
26/10/11

eezy, 01.11.11. 15:17

Dragi HSP-ovci! Ovoga puta, hoću- neću, moram dati svoj glas(već cu nekako i bližu i daljnu rodbinu nagovoriti) HDZ- u.
Manje zlo!!! Ali slijedeći izbori su naši!!!


registracija
27/10/11

Alen2536, 01.11.11. 15:40

Koliko god Zvonko glumio načitanost, prezentirao "domoljubnost" i "pravednost" HDZ-a te demonstirao egzaktnost svoje gramatičke sposobnosti, to ne umanjuje činjenicu da se pokazuje kao jedna obična maloumna i
primitivna seljačina.


registracija
26/11/09

CH2710, 01.11.11. 16:02

"Zvonko" je strašno uporan... i siromašan - u glavi...!


registracija
3/12/10

Yoda, 01.11.11. 16:53

@Alen2536, potpisujem..


registracija
7/9/07

Vinogradar, 01.11.11. 17:40

Zvonko, 01.11.11. 13:29
U Hrvatskom kajkavskom kalendaru za 2009. godinu, na stranici 189. piše: „Novi šef jugoslavenske države i šef Komunističke partije, Josip Broz Tito, maršal, održao je 20. svibnja 1945. u Varaždinu, na Kapucinskom trgu, pred hrvatskim građanima, natjeranim od tajne policije na trg, genocidni govor u nazočnosti svojih partizanskih generala, Aleksandra Rankovića, šefa tajne policije i Koste Nađa, u kojem je poručio tadašnjim Hrvatima, ali i budućim hrvatskim naraštajima sljedeće: ‘U Varaždin nisam došao službeno, niti da govorim o politici, već da obiđem jedinice Jugoslavenske armije, koje u okolici obavljaju važne zadaće na konačnom obračunu s hrvatskim smradom.’ Nadalje, svim protivnicima svojega režima najavio je ‘da će u novoj komunističkoj državi svjetlost dana gledati samo toliko dugo koliko traje put do najbliže jame’
--------------------------------------------------------------------------
MALO POVIJESNE ISTINE
koja je zaobiđena u Kalendaru.
Dakle :
u tjedniku "Vijesti" od 24.svibnja 1945.godine na prvoj stranici po naslovom "Maršal Tito u Varaždinu!"
piše kako je Tito došao u Varaždin prešavši Dravu u ribarskom čamcu, da su mu u pratnji bili, citiram :
....
"Ministar jugoslavenske vlade za industriju ANDRIJA HEBRANG, general-lajtnant Kosta Nađ, general -lajtnant Aleksandar Ranković te komandant i.gardijske brigade potpukovnik Milan Žeželj....
.....
Ispred zgrade Komande grada okupili su se građani a Tito je s prozora na prvog katu održao govor, prema tekstu u "Vijestima" kazao je slijedeće, citiram :
....
"Braćo i sestre! Ja nisam došao, a niti sam se pripremio, da vam održim govor o politici, došao sam po vojničkim pitanjima, da posjetim jedinice slavne Jugoslavenske armije. Govoriću vam kao vaš lacman, Zagorac. Vjerujte mi, da se radujem što mogu pozdraviti i vidjeti Zagorje. Ja sam sin Zagorja, rođen u blizini Klanjca i bio sam rijetko u Varaždinu. Došao sam iznenada jer željan sam vidjeti kako živite i kako osjećate. Mislim da kao sin vašeg Zagorja nisam ostramotio hrvatsku domovinu..."
-----------------
UOČJIVA JE RAZLIKA IZMEĐU ONOG ŠTO PIŠE U VIJESTIMA IZ 1945. I KALENDARU IZ 2009. ( bez spominjanja imena Andrije Hebranga uz dodatke O "SMRADU" I "JAMAMA" kojih nema u govoru.
ZVONKO SVE TO NEPROVJERENO PRENOSI.
NIŠTA ČUDNOGA OD
ZVONKA!


registracija
16/2/11

pro, 01.11.11. 18:09

Vi ; tatovi , sramotna svito
.
..vi :tatovi..sramotna svito..
deder kučke krave osedlajte
natrpane narodnim blagom
i niz put odjašite
da vas oči moje
nikad više ne vide...

.da ste pjani bili..
..reko bi narod. ; rulja...
.da se ludi bili..
.da ludilo vas uhvatilo..

. a vi ste s rukom na srcu..
..za "svoju hrvacku"..
..ko poludjeli vampiri
..na tajnim noćnim balovima
..krv hrvatskom narodu...pili
.
..neće puno vremena proći..
.kosti će vam se bjelasat na suncu..
..a neće vas narod pamtit po dobru..
..umjesto da vam ime sa ponosom govore
..da o vama pjesme pjevaju..
..pamtit će vas samo..ko ;
..bandu lopovsku..
..jer u žaru pohlepe..
.i sjenu svoju ..prodaste.

..vi :tatovi..sramotna svito..
deder kučke krave osedlajte
natrpane narodnim blagom
i niz put odjašite
da vas oči moje
nikad više ne vide...


registracija
15/11/06

rimaz, 01.11.11. 18:18

Zvonko je zalutao u vremenu i prostoru. On bi da 90-te traju, traju,...A prošlo je dovoljno vremena da pogledamo istini u oči. HDZ krade, SDP ide u crkvu, što reći na činjenicu da je predsjednik države već godinama biran iz lijeve opcije i da je isto tako godinama najpopularniji političar kod Hrvata,.... Vjerujem da će izbori donijeti promjenu, novi stil u prezentiranju nacije i domoljublja.Nije domoljublje prizivanje duhova prošlosti i od njih ili na njihov račun živjeti. Nije domoljublje nastojati otići u mirovinu sa nekoliko dana boračkog staža i čekati svaki mjesec da ti poštar donese potvrdu o uplati.


registracija
9/3/11

ajme3meni, 01.11.11. 18:23

Čestitke Zvonku na uspješnom pronalaženu "prigodnih" tekstova po portalima, kopiranju i objavljivanju na ovom forumu.


registracija
26/10/11

eezy, 01.11.11. 18:31

registracija
6/9/11
Vlaisavljević, 01.11.11. 13:52

.A kriminalna banda govnara Jadranka Kosor koja je zajedno s Andrijom Hebrangom, Vladimirom Šeksom, Goranom Jandrokovićem i Ivanom Šukerom njenim debilima , ce isto iskoristiti prigodu da njuske dovedu u blizinu svog velikog vozda Franje Tudjmana i da se zlocinci klanjaju zlocincu ali najgore i skandal da ce se pokusati i postenim mrtvima nakloniti. Sramota!. Uzgred budi receno kada nova vlast dodje to pseto Frnju treba izroviti sa Mirogoja da fasist ne zagadjuje groblje spalit i prosuti u Dravu ili da nitko nezna gdje ukloniti kriminalca i najvecu Hrvatsku sramotu poslije Ante Pavelica.To ce se natjerati mozda i nocu ove sta su se danas pojavili na Mirogoju ispred vlade da kad budu u zatvorima odrade.Prevesti bandu jednom sa Golog otoka ili Svetog Grgura kada se tamo nadju da iskopaju ostatke najveeg Hrvatskog zlocinca Franje Tudjmana i uklone smrad da ne zagadjuje tako l Mirogojsko groblje Fuj smradovi,stidi se narode stidi se zemljo koja ima takvu bandu i bagru na vlasti ! Inace stovanje ostalim mrtvim u Mirogoju povodom danasnjeg dana mrtvih !

Ovakav komentar može proći samo u Nacionalu i srBskom Kuriru!!!


registracija
22/10/11

jadno100, 01.11.11. 19:08

E moj hebrang-zvonko koji si ti debil i kako izvrces sve kako tebi pase.Sa srbima u koaliciji i da oni odstupe nema ni hdz-a u vladi ali ne za sve su krivi Racan i SDP jedini ljudi koji su ovoj zemlji nesto doprinijeli,i da je Gospodin Racan ostao mi bi sada bili svicarska.
20 g pljacke,prevara, laganja, izvrcanja istine,otimacine, ubojstava, lociranja,zatvaranja,transferiranja hdt govori o dobrobiti te stranke ko o cemu kurva o postenju.


registracija
9/3/11

ajme3meni, 01.11.11. 19:11

Vlaisavljević, nema se narod čega stiditi izuzev takvih kao vi. Iz svake vaše riječi izbija mržnja i primitivizam a bogme i nepismenost Rječnik koji koristite govori o vama a ne Paveliću i Tuđmanu.

Svoju ljutnju možete iskazati i na drugačiji način. Je li Tuđman zločinac, povijest će pokazati, ne vi ili ja.

Usporite malo, udahnite i stanite na loptu prije nego se dočepate tipkovnice i počnete po njoj lupati kao luđak.


registracija
26/10/11

eezy, 01.11.11. 22:40

Iako se nagađa da je Kotromanović kandidat za ministra branitelja, u SDP-u ne smatraju nepriličnim što je istodobno primao i mirovinu i plaću.
- Radio je na ugovor o djelu, po zakonu i to do 2007. Još nisu izbori i ne treba kalkulirati s pozicijama u Vladi - kaže glasnogovornica SDP-a Ivana Grljak.
Generala radnici nisu nikad vidjeli
Novac je dobivao i Ante Kotromanović, a nikad ga nismo ovdje vidjeli, rekao je jedan od radnika KIO keramike, koji su uvjereni kako je njihovu tvrtku pljačkao tko je stigao. Ogorčeni su i što je ugledni SDP-ovac u isto vrijeme primao i braniteljsku mirovinu i plaću.

E, bezobraznih li novinara!!!


registracija
12/12/10

112131, 02.11.11. 07:20

Zvonko je jako nervozan i panika ga je totalno obuzela , silno se trudi da nam dokaže kako je HDZ državotvorna stranka, ma uopće mi se gadi to sve što je napisao, i da mu se dokazuje tko je i što je HDZ i što je učinio za Hrvatsku. Pa i mi drugi imamo pamet i znamo što se sve dešavalo, ne treba Zvonko nama prevoditi događanja u Hrvatskoj. Obuzelo ga je ludilo i panika , ali neka samo piše, sve će doći na svoje.


registracija
9/3/11

ajme3meni, 02.11.11. 08:13

eezy,
pobrkali ste neke stvari. Kotromanović nije zasnovao radni odnos u KIO-u pa nije niti mogao primati plaću. Nema nikakve zakonske prepreke primati mirovinu ili plaću i raditi na ugovor o djelu. Da je zasnovao radni odnos sa KIO-om, istovremenno nebi smio primati mirovinu i plaću.

Sumnjam, da iti jedan član Vlade i 95%saborskih zastupnika te ostalih nije barem jednom, istovremeno primao plaću i radio povremeno na ugovor o djelu. Koliko umirovljenika prima mirovinu i radi na ugovor o djelu? Jedna od tih sam i ja. Razlika je samo u iznosima koje za taj rad dobivamo.

Čini mi se, da je članak objavljen na jednom portalu pucanj u prazno. Novinar ne razlikuje rad po osnovi ugovora o radu i rad po osnovi ugovora o djelu.


registracija
24/4/10

fiorano, 02.11.11. 12:07

zvonka u vc školjku politi kiselinu da ne zagađuje okolinu....iako mislim da on i ne postoji


registracija
22/6/10

Konstantinos, 02.11.11. 18:02

Vlaisavljević,
tko vam daje pravo da zagadujete medijski prostor vasom patoloskom mrznjom prema svemui svacemu... vi ste tesko bolesni i Jankomir Vam ne gine. Pozvao bih i ostale komentatore da srze razinu kulture i civilizacijskog ponasanja jer ovakve prljave i gnusne optuzbe se ne mogu naci nigdje na netu. Sramota za onog koji se skriva iza ovog pseudonima ikoji nam nevjesto sugerira koga bi smo trebali mrziti, ali ne ova podvala nije i nece proci! Kao sto rekoh Jankomir, a ni Vrapce nije daleko!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika