03.11.2011. / 12:46

Autor: Totalsport

Benzema: Real Madrid je jači nego lani

- Ne znam zbog čega Real Madid nikada dosad nije pobijedio u Lyonu. Važno je da samo to konačno učinili ovoga puta

Karim BenzemaKarim BenzemaKarim Benzema, francuski napadač Real Madrida, uživao je u srijedu u prvoj pobjedi svog kluba u povijesti na stadionu Gerland protiv njegove bivše momčadi Lyona.

Real Madrid nikada nije proslavio pobjedu na Gerlandu do ogleda 4. kola Lige prvaka u skupini D. Za prekid neugodne tradicije pobrinuo se Cristiano Ronaldo, koji je dvama pogocima osigurao svojoj momčadi pobjedu 2-0, maksimalni učinak i nakon četvrte runde te već sada izboreni plasman u nokaut-fazu.

- Ne znam zbog čega Real Madid nikada dosad nije pobijedio u Lyonu. Važno je da samo to konačno učinili ovoga puta. Zbog toga smo vrlo sretni, jer je Lyon momčad sastavljena od odličnih nogometaša, koji su nam itekako otežali posao - zadovoljno je zborio Benzema, koji se ''kraljevskom klubu'' priključio 2009. godine.

- Prošla sezona je bila dobra za naš klub, ali ove sezone smo napredovali i još smo jači. No, možemo mi biti i još bolji. Ne samo da možemo, nego i hoćemo - obećao je 23-godišnji francuski napadač.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika