03.11.2011. / 16:15

Autor: Totalsport

Umjesto Lovrena, Bilić pozvao Juricu Buljata

Nekadašnji stoper Hajduka od ove je sezone standardan član Maccabija iz Haife u kojem je, ukoliko se izuzmu tri prvenstvene utakmice koliko je pauzirao zbog ozljede ramena, odigrao sve europske i prvenstvene utakmice

Jurica Buljat (Wikipedia)Jurica Buljat (Wikipedia)Nakon što je pregled magnetskom rezonancom potvrdio ozljedu Dejana Lovrena, izbornik Slaven Bilić odlučio je reprezentaciji priključiti stopera Maccabija iz Haife, Juricu Buljata. Vijest donosi službena web-stranica Hrvatskoga nogometnog saveza.

Nekadašnji stoper Hajduka od ove je sezone standardan član Maccabija iz Haife u kojem je, ukoliko se izuzmu tri prvenstvene utakmice koliko je pauzirao zbog ozljede ramena, odigrao sve europske i prvenstvene utakmice.

Podsjetimo, Jurica Buljat je nakon 12 nastupa u mladoj selekciji za A reprezentaciju debitirao u Talinnu, zamijenivši Milana Badelja u prijateljskom ogledu s Estonijom u svibnju 2010. godine, a završilo je bez pogodaka, 0-0.

Svoj drugi nastup u kockastom dresu Buljat je upisao 12. listopada 2010. godine, u Zagrebu protiv Norveške, kada je Hrvatska slavila s 2-1, a u tom prijateljskom susretu Buljat je zamijenio kapetana Darija Srnu.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

registracija
30/11/09

Dugoprugas, 03.11.11. 17:19

Dobra vijest da ne moze Lovren igrati,taj je u zadnjih par utakmica bijo uvijek barem za jeda gol kriv.Taj je rupa bez dna.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika