10.11.2011. / 15:53

Autor: Nacional.hr

Karamarkove prijetnje 'dezinformatorima'

"Danas ćemo samo donijeti uredbe koje smo obavezni donijeti s obzirom na to da imamo novi Zakon o policiji, imamo pet novih uredbi i još četiri koje smo korigirali. To ništa ne govori o natječaju to su uredbe koji su podzakonski akti u sklopu Zakona o policiji", rekao je Karamarko

Tomislav Karamarko; photo: Goran Stanzl/PIXSELL Tomislav Karamarko; photo: Goran Stanzl/PIXSELL Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko poručio je svima koji su ga kritizirali, zbog donošenja novih uredbi kojima će par tjedana prije izbora biti omogućeno popunjavanje i izbor kadrova u policiji, kako obmanjuju javnost te kako bi zbog toga trebali odgovarati, izvještava tportal.

"Danas ćemo samo donijeti uredbe koje smo obavezni donijeti s obzirom na to da imamo novi Zakon o policiji, imamo pet novih uredbi i još četiri koje smo korigirali. To ništa ne govori o natječaju, to su uredbe koji su podzakonski akti u sklopu Zakona o policiji", rekao je Karamarko.

Najava ministara unutarnjih poslova Tomislava Karamarka kako će Vlada na današnjoj sjednici donijeti uredbe potrebne za provedbu novog Zakona o policiji, kojima bi se prema nekim tumačenjima omogućilo popunjavanje i izbor kadrova u policiji, naišla je na negativne reakcije među oporbom i stručnjacima.


Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika