11.11.2011. / 14:03

Autor: Totalsport

Altintop: Ako se situacija u Realu ne promijeni, odlazim u Galatasaray

- Mislim da sam važan igrač i moram se tako osjećati. Srećom osjećam se dobro ovdje i nije problem veća minutaža, nego činjenica da se ne osjećam važnim - rekao je Altintop za turski dnevnik Vatan

Hamit AltintopHamit AltintopVezni nogometaš Real Madrida i turske reprezentacije Hamit Altintop (28) zaprijetio je napuštanjem redova svog aktualnog kluba ukoliko mu se ondje ne popravi status.

Stigao je Altintop u Real ljetos iz Bayerna bez odštete, a od nastupa u prvom dijelu sezone udaljila ga je ozljeda leđa. Ipak, i po oporavku trener "kraljevskog kluba" Jose Mourinho nije mu ukazao povjerenje, pa je dosad za madridski klub odigrao tek skromnih 20 minuta.

- Mislim da sam važan igrač i moram se tako osjećati. Srećom osjećam se dobro ovdje i nije problem veća minutaža, nego činjenica da se ne osjećam važnim - rekao je Altintop za turski dnevnik Vatan.

Prema turskim medijima navodno je Altintop već uspostavio kontakt s Galatasarayjem i ukoliko mu se situacija u klubu ne popravi lako bi već u siječnju mogao potpisati za istanbulski klub.

- Ne znam što će se dogoditi. Prvo želim pričekati i vidjeti što će se ovdje događati do siječnja, ali ako se ništa ne promijeni otići ću u Istanbul i igrati za Galatasaray.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika