12.11.2011. / 14:10

Autor: Hina , Nacional.hr

Jandroković

Mnogi će se iznenaditi HDZ-ovim rezultatima

"Vjerujem da će mnogi naši suparnici biti jako iznenađeni izbornim rezultatom i očekujem da će biti puno bolji nego što pokazuju neka istraživanja", izjavio je novinarima predsjednik zagrebačkog HDZ-a Gordan Jandroković

U Gradu Zagrebu potpuno je izvjesno da će HDZ na parlamentarnim izborima osvojiti velik broj glasova kao i na posljednjim izborima, ustvrdio je danas predsjednik zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a Gordan Jandroković na stranačkoj kestenijadi na Cvjetnom trgu u izjavi novinarima.

"HDZ se priprema za izbore i dovoljno je snažan da osvoji velik broj glasova i mandata, HDZ je najjača stranka i mislim da nam neće trebati nikakva dodatna potpora u Gradu Zagrebu", rekao je Jandroković odgovarajući na novinarski upit o mogućim koalicijama.

Upitan hoće li HDZ u Zagrebu koalirati s aktualnim gradonačelnikom i nositeljem nezavisne liste Milanom Bandićem, Jandroković je odgovorio da stranka koalicije priopćava u trenutku ako i kada smatra da je to potrebno vodeći računa o predizbornoj dinamici i sve eventualne informacije objavit će na vrijeme.

Jandroković je također rekao da HDZ-ova mladež i stranački aktivisti u razgovoru s građanima "slušaju što ih zanima i dobili smo puno potpisa potpore i velik je odaziv što najbolje demantira ankete i istraživanja po kojima HDZ loše stoji. Vjerujem da će mnogi naši suparnici biti jako iznenađeni izbornim rezultatom i očekujem da će biti puno bolji nego što pokazuju neka istraživanja", izjavio je novinarima predsjednik zagrebačkog HDZ-a Gordan Jandroković.

Stranački aktivisti i članovi HDZ-ove mladeži građanima su dijelili šalove, kape, privjeske, kemijske olovke sa stranačkim oblježjima i drugi promidžbeni materijal te pečene kestene.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
26/12/06

capica, 12.11.11. 15:15

Nemaš ti kod nas nikakve šanse , dragi Jandrokoviću.


registracija
16/6/10

nosonja, 12.11.11. 16:26

Imaju,imaju,capica,lažirati će i ove izbore kao i većinu dosadašnjih.....


registracija
12/11/11

Janko1979, 12.11.11. 18:06

Hrvati koji ne zive u Hrvatskoj ne trebaju ni da glasaju kao ni njihovi mrtvi drugovi!!

doviđenja HDZ!


registracija
22/3/11

vferari, 12.11.11. 18:35

Zaboravio Jandroković da se to iznaneđenje odnosi na hadezejce a to je potop na političkoj sceni.


registracija
22/4/11

www, 12.11.11. 20:11

Predsjednica HDZ-a je upravo dobila obavijest da se višak od 500000 glasača u namjerno nesređenim biračkim spiskovima , upravo učlanilo u HDZ.


registracija
15/11/06

rimaz, 13.11.11. 07:34

Zna on dobro pravo stanje stvari. Ja sama a njih četvorica mu je sve objasnila. I sada, mali od kužine postaje glasnozborac svoje drage Narcise.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika