15.11.2011. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić, Bojana Križić

Baby boom na estradi

Kako se Ljupka osjeća i koje su ime odlučili nadijenuti drugoj djevojčici pročitajte u tiskanom izdanju magazina Extra koja vam donosi i ekskluzivnu priču o rođenju drugoga sina Borisa Novkovića

Nakon devet mjeseci slatkog iščekivanja, u ponedjeljak 14. studenoga manekenka Ljupka Gojić Mikić na svijet je donijela djevojčicu.

U zagrebačkoj klinici Podobnik, čijim je liječnicima povjerila i svoj prvi porod prije dvije godine, supruga nogometaša Mihaela Mikića rodila je carskim rezom, brzo i bez ikakvih komplikacija pa je već nakon nekoliko sati bila u mogućnosti razgovarati s novinarima Extre. Kako se Ljupka osjeća i koje su ime odlučili nadijenuti drugoj djevojčici pročitajte u tiskanom izdanju magazina Extra koja vam donosi i ekskluzivnu priču o rođenju drugoga sina Borisa Novkovića kojega je njegova supruga Lucija na svijet donijela 9. studenog, deset minuta prije podneva.

Krajem listopada rodila je i bivša menekenka Iris Androšević Pinjuh čiji je sin “odlična beba, samo jede i spava, čak se ni po noći ne budi”, a uvjek je pod budnim oko tate Maria i braće, četverogodišnjeg Lovre i dvogodišnjeg Andrije.

Vezane vijesti

Roditelji Mihaela Mikića nisu nikada vidjeli unuku Janu

Roditelji Mihaela Mikića nisu nikada vidjeli unuku Janu

Iako je rođenje unučadi neprocjenjiva sreća za većinu ljudi, roditelji nogometaša Mihaela Mikića, Bosiljka i Stjepan Mikić navodno još uvijek nisu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika