14.11.2011. / 20:10

Autor: Erol Avdović

NBC News zaposlio Clintonovu kćer

Jedino dijete Billa i Hillary Clinton dosad je prvenstveno radila kao poslovni savjetnik. Financijski detalji o njenom novom angažmanu na TV još nisu priopćeni

Chelsea Clinton će raditi za TV kuću NBC News, javile su američke novinske agencije.

NBC, inače jedna od najgledanijih TV mreža u Americi, obznanila je da je već angažirala 31-godišnju kćerku bivšeg predsjednika SAD Billa Clintona i aktualne američke državne tajnice Hillary Rodham Clinton da radi na projektima "NBC Nightly News" ali i za Brian Williamsov newsmagazin "Rock Centar".

Dakako, Chelsea neće 'mijenjati svijet' u svom TV angažmanu: kako navodi novinska agencija AP, ona će raditi i na serijskom programu "Making diference", koji se bavi uglavnom pozitivnima pričama o pojedincima i uspješnim američkim kompanijama.

Jedino dijete Billa i Hillary Clinton dosad je prvenstveno radila kao poslovni savjetnik. Financijski detalji o njenom novom angažmanu na TV još nisu priopćeni. TV mreža NBC News i prije je angažirala djecu političara u svojim programima. Tako je i kćerka bivšeg predsjednika George W. Busha, Jenna Bush Hager, angažirana na "Todayu" - talkshow programu NBC-a.

Vezane vijesti

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika