20.11.2011. / 13:30

Autor: Totalsport

Real dočekuje Dinamo s oporavljenim Kakom i 11 uzastopnih pobjeda

Loša je vijest za Dinamo i da se od ozljede lista desne noge oporavio brazilski veznjak Kaka koji će biti u konkurenciji za predstojeći dvoboj

Igrači Real Madrida dočekuju Dinamo spremniIgrači Real Madrida dočekuju Dinamo spremniGoropadni Mourinhov Real Madrid došao je u subotu do svoje 11. uzastopne pobjede. Na Mestalli je u 13. kolu Primere srušio Valenciju, a sljedeći je na redu zagrebački Dinamo u 5. kolu skupine D Lige prvaka.

''Kraljevski klub'' dočekuje, dakle, hrvatskog prvaka na Santiago Bernabeuu (utorak, 20.45 sati) s 11 pobjeda u nizu u svim natjecanjima i impresivnom gol-razlikom 41-6! Nakon poraza od Levantea (1-0) i remija s Racingom (0-0) Mourinhovi su jurišnici nanizali Ajax i dvaput Lyon u Ligi prvaka, te Rayo Vallecano, Espanyol, Betis, Malagu, Villarreal, Real Sociedad, Osasunu i Valenciju u domaćem prvenstvu.

U toj su seriji na prosjeku od 3.72 postignuta pogotka po utakmici, odnosno 0.54 primljenih. Nimalo ugodni podaci za Dinamo koji u četiri dosadašnje utakmice u Ligi prvaka nije uhvatio ni bod, a pritom je ubilježio gol-razliku 0-9, u što je ukalkuliran i maksimirski poraz od Reala (1-0).

Loša je vijest za Dinamo i da se od ozljede lista desne noge oporavio brazilski veznjak Kaka koji će biti u konkurenciji za predstojeći dvoboj. Marca je, podsjetimo, ranije najavila da će Mourinho protiv Zagrepčana poštedjeti Cristiana Ronalda budući da je Real već osigurao drugi krug.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika