22.11.2011. / 11:43

Autor: Totalsport

Silva: Manchester City može osvojiti Ligu prvaka

- Liga prvaka je natjecanje u kojem želimo biti i razina kojoj težimo

David Silva David Silva Španjolski vezni nogometaš Manchester Cityja David Silva vjeruje kako njegov klub može već ove sezone podignuti pehar namijenjen pobjedniku Lige prvaka.

City, koji je u dosadašnjem dijelu premierligaške sezone ispustio tek dva boda, pokušat će osigurati plasman u drugu fazu natjecanja Lige prvaka na gostovanju kod Napolija u utorak, a Silva vjeruje da se "građani" tu neće zaustaviti.

- Liga prvaka je natjecanje u kojem želimo biti i razina kojoj težimo. Sada kada smo stigli ovdje, vrijeme je da uživamo, iskoristimo to na najbolji način i pokažemo svima što možemo - rekao je Silva u intervjuu za Magazin Lige prvaka.

- Prošla sezona bila je ključ. Osvojili smo naš prvi trofej nakon 35 godina (FA Cup) i kvalificirali se za Ligu prvaka, izborivši mjesto među najboljim momčadima u Europi. Moramo završiti među četiri najbolje momčadi u Premierligi i osigurati Ligu prvaka svake godine. Nije to dovoljno učiniti samo jednom.

Upitan može li City do naslova u Ligi prvaka, Silva je odgovorio:

- Zašto ne? Ne znam zašto to ne bi došlo u obzir.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika