22.11.2011. / 12:31

Autor: Totalsport

Zrnić produljio ugovor s Gummersbachom

- Osjećam se ugodno u Gummersbachu. Situacija je ove sezone teška, ali vjerujem da ćemo se izvući iz nje - rekao je kapetan aktualnog osvajača Kupa pobjednika kupova

Vedran Zrnić Vedran Zrnić Hrvatski rukometni reprezentativac Vedran Zrnić (31) produljio je ugovor s njemačkim Gummersbachom do 30. lipnja 2015. godine.

Najbolji desnokrilni igrač ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Švedskoj, na kojem je Hrvatska zauzela peto mjesto, novi je ugovor potpisao u ponedjeljak prije puta na bundesligaški okršaj protiv Flensburga.

- Osjećam se ugodno u Gummersbachu. Situacija je ove sezone teška, ali vjerujem da ćemo se izvući iz nje - rekao je kapetan aktualnog osvajača Kupa pobjednika kupova.

- Vedran je igrao ogromnu ulogu u našim uspjesima prijašnjih godina. Zbog njegove kvalitete i iskustva ovo je produljenje ugovora važan znak za klub i igrače. Kapetan ostaje na brodu - dodao je direktor Gummersbacha Axel Geerken.

Vezane vijesti

Rukometašima težak ždrijeb za OI

Rukometašima težak ždrijeb za OI

U londonskom Crystal Palaceu je održan ždrijeb rukometnih turnira Olimpijskih igara. Hrvatska muška reprezentacija dobila je tešku skupinu, ženska… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika