30.11.2011. / 13:49

Autor: Totalsport

Makelele mijenja Kombouarea na klupi PSG-a?

Makelele je u igračkoj karijeri nastupao za Nantes, Marseille, Celtu Vigo, Real Madrid, Chelsea i PSG. Objesio je "kopačke o klin" na kraju prošle sezone upravo u dresu PSG-a

Claude Makelele Claude Makelele Bivši francuski nogometni reprezentativac Claude Makelele (38) mogao bi zamijeniti Antoinea Kombouarea (48) na klupi Paris Saint-Germaina.

Makelele još nema sve potrebne licence kako bi postao trener, ali francuski L'Equipe navodi da postoji velika mogućnost da preuzme ekipu od Kombouarea, kojem se opasno trese pozicija.

Klub iz francuskog glavnog grada trenutno je na drugom mjestu ljestvice Le Championnata, ali je nagađanja o smjeni Kombouarea podgrijao nedjeljni poraz u derbiju na Velodromeu od Marseillea (3-0) u okviru 15. prvenstvenog kola.

L'Equipe tvrdi da otkaz Kombouareu nije uopće upitan već je samo pitanje vremena kada će napustiti klupu, a od Makelelea će biti zatraženo da bude "vatrogasac" do kraja sezone.

Makelele je u igračkoj karijeri nastupao za Nantes, Marseille, Celtu Vigo, Real Madrid, Chelsea i PSG. Objesio je "kopačke o klin" na kraju prošle sezone upravo u dresu PSG-a.

Trenutno je zaposlen kao savjetnik u klubu dok ne stekne trenersku diplomu, a Kombouare je na klupi PSG-a od 2009. godine, nakon relativno uspješnog petogodišnjeg angažmana u Valenciennesu.

Vezane vijesti

Lille doveo Martina

Lille doveo Martina

Francuski Lille brzo je našao zamjenu za Edena Hazarda kojeg su nedavno prodali Chelseaju. Iz Sochauxa je doveden ofenzivni veznjak i francuski… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika