05.06.2012. / 13:26

Autor: Totalsport

Lille doveo Martina

Martin već ima i 11 nastupa i dva zgoditka za nacionalnu momčad, a izbornik Laurent Blanc poveo ga je na Euro u Ukrajinu i Poljsku

FNogometaši Lillea (Reuters)Nogometaši Lillea (Reuters)rancuski Lille brzo je našao zamjenu za Edena Hazarda kojeg su nedavno prodali Chelseaju. Iz Sochauxa je doveden ofenzivni veznjak i francuski nogometni reprezentativac Marvin Martin.

Prodajom svog ponajboljeg igrača, odličnog belgijskog veznjaka, otvorila se praznina u veznom redu Lillea kojeg iduće sezone očekuju kvalifikacije za Ligu prvaka. Uprava kluba promptno je reagirala i u svoje redove dovela Marvina Martina koji igra na istoj poziciji, a prošle je sezone za Sochaux postigao dva pogotka uz devet asistencija u Le Championnatu.

Martin već ima i 11 nastupa i dva zgoditka za nacionalnu momčad, a izbornik Laurent Blanc poveo ga je na Euro u Ukrajinu i Poljsku.

Francuski mediji procjenjuju da je za njegove usluge Lille isplatio između 8 i 10 milijuna eura Sochauxu, s kojim je 24-godišnji Martin imao ugovor do ljeta 2015. godine.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika