30.11.2011. / 14:30

Autor: Nacional.hr

Vidošević se povlači s čelnog mjesta u Krašu

U Hrvatskoj gospodarskoj komori potvrdili su kako će Vidošević i dalje ostati na mjestu predsjednika komore, nakon što mu je nedavno potvrđen novi četverogodišnji mandat

Nadan Vidošević Nadan Vidošević Nadan Vidošević odlučio se povući s funkcije predsjednika Uprave Kraša, prema službenom priopćenju zbog osobnih razloga, a vjerojatno zbog zdravstvenih posljedica koje ima zbog virusnog meningitisa od kojeg je bolovao ljetos.

Na njegovo mjesto Nadzorni odbor je imenovao Damira Bulića, a Vidošević preuzima savjetničku ulogu u dioničkom društvu.

"Uvjeren sam da će Kraš na najbolji mogući način odgovoriti tim izazovima, a ja ću kao savjetnik Uprave nastojati maksimalno pomoći svojim iskustvom i savjetima. Ipak, držim da je došlo vrijeme da mlađe snage preuzmu kormilo Kraša koji je zakoračio u svoje drugo stoljeće", izjavio je Vidošević.

Damir Bulić započeo je raditi u Krašu 1999. godine kao pripravnik u Sektoru financija i kontrolinga, obavljao je poslove analitičara novčanog toka i menadžera za koordinaciju potraživanja te obaveza društva. Direktor Službe financija postao je 2004. godine, a 18. svibnja ove godine postao je član Uprave.

U priopćenju iz Kraša ističu kako Uprava Kraša nastavlja s provođenjem poslovne politike usmjerene na održavanje financijske stabilnosti, uz daljnje restrukturiranje i širenje na izvozna tržišta.

U Hrvatskoj gospodarskoj komori potvrdili su kako će Vidošević i dalje ostati na mjestu predsjednika komore, nakon što mu je nedavno potvrđen novi četverogodišnji mandat.

Vezane vijesti

Hrvatska ima 28% veću prodajnu površinu po stanoviku od zemalja EU

Hrvatska ima 28% veću prodajnu površinu po stanoviku od zemalja EU

U primjeni najnovijih tehnoloških rješenja kao i strukturnoj konsolidaciji ponajviše je napravljeno u trgovini, rekao je Nadan Vidošević, predsjednik… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 30.11.11. 15:09

Bolestan je i razbolio se od silnih prevara. Izgleda da ima "neko" ko sve od gore promatra..


registracija
17/12/10

zmaj, 30.11.11. 17:51

Čovjek se razumije u slatko, u cement, u nogomet, u monetarnu politiku, ekonomiju općenito, vrstan lovac je također... ma zlato mamino zemljoposjedničko.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika