01.12.2011. / 12:26

Autor: Totalsport

Beaver Creek preuzima tri od četiriju utrka iz Val d'Iserea

Američki Beaver Creek bit će produljeni domaćin karavani Svjetskog kupa i nakon ovog vikenda, tijekom kojeg će skijaši ondje skijati spust (petak), superveleslalom (subota) i veleslalom (nedjelja)

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaMeđunarodna je skijaška federacija (FIS) otkazala sve četiri utrke Svjetskog kupa skijaša i skijašica koje su se tijekom 10. i 11. prosinca trebale održati u francuskom Val d'Isereu.

Nedostatak snijega i toplo vrijeme u europskim zimovalištima prouzročilo je otkazivanje cjelokupnog programa, premda su iz FIS-a prvotno izvijestili da bi se veleslalomska i slalomska utrka skijaša, zbog prirode tehničkih disciplina, možda i mogle održati.

Američki Beaver Creek bit će produljeni domaćin karavani Svjetskog kupa i nakon ovog vikenda, tijekom kojeg će skijaši ondje skijati spust (petak), superveleslalom (subota) i veleslalom (nedjelja).

Drugi će veleslalom unutar samo tri dana skijaši odraditi u utorak, dok ih slalom očekuje u četvrtak. Natrpani će program skijašice zaključiti superveleslalomom u srijedu. Ženska superkombinacija, planirana kao četvrta utrka u Val d'Isereu, morat će pričekati neku drugu priliku.

Vezane vijesti

FIS slalomi: Šamšalu dvije pobjede u dva dana

FIS slalomi: Šamšalu dvije pobjede u dva dana

Hrvatski skijaš Dalibor Šamšal ostvario je dvije pobjede u dva dana na FIS utrkama u slalomu u austrijskom Hockaru. U ponedjeljak je Šamšal… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika