08.12.2011. / 14:48

Autor: Hina

'Tendeciozno i sramotno je reći da smo pustili utakmicu'

Tendenciozno je, sramotno i zlonamjerno proglašavati nedavnu utakmicu Lige prvaka Dinamo - Lyon (1:7) sumnjivom, te tako omalovažavati uspjeh Dinamovog protivnika Lyona samo zato jer je osigurao gol-razliku koja mu je bila potrebna da prođe u iduću fazu Lige prvaka, dok je istovremeno Lyonov izravni protivnik za prolaz Ajax, gubio na domaćem terenu, poručili su iz redova Dinama odgovorivši na insinuacije nizozemskih medija da su pustili utakmicu francuskom klubu.

Dinamo opovrgava insinuacije o namiještanju utakmiceDinamo opovrgava insinuacije o namiještanju utakmiceTendenciozno je, sramotno i zlonamjerno proglašavati nedavnu utakmicu Lige prvaka Dinamo - Lyon (1:7) sumnjivom, te tako omalovažavati uspjeh Dinamovog protivnika Lyona samo zato jer je osigurao gol-razliku koja mu je bila potrebna da prođe u iduću fazu Lige prvaka, dok je istovremeno Lyonov izravni protivnik za prolaz Ajax, gubio na domaćem terenu, poručili su iz redova Dinama odgovorivši na insinuacije nizozemskih medija da su pustili utakmicu francuskom klubu.

Iz Maksimirske 128 su poručili kako je Dinamo završio susret sa sramotnim rezultatom, zbog kojega su u klubu već počela poduzimanja određenih sankcija, te nikako ne može biti zadovoljan raspletom svoje jesenske epizode u Ligi prvaka. No, Dinamo se isto tako nakon što je poveo te prilikom izjednačenja borio za što bolji rezultat, a ovako bolan poraz sigurno je bilo kome u klubu bilo teško očekivati.

"Dinamo još jednom strogo osuđuje sve insinuacije u medijima, kako inozemnim, tako i domaćim, o bilo kakvom pogodovanju rezultata. Jučer je na Maksimiru pobijedila daleko moćnija i brojčano superiornija momčad koja je bila itekako motivirana zbog velike mogućnosti prolaska u sljedeću fazu natjecanja, u čemu je naposljetku i uspjela. Molimo sve predstavnike medija kao i športske djelatnike koji su se uključili u raspravu koja je prilično ponižavajuća za ugled našega kluba, nogometa i sporta općenito da prekinu s istima i otklone bilo kakvu sumnju u rezultat ostvaren na sportskom polju boljom igrom jedne momčadi," poručili su iz redova hrvatskog prvaka.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 08.12.11. 16:09

Saznajemo, da majsor Mamic, osim rezultata i igraca prodaje i 'lavice'! Kako je ta vrsta zasticena, on ih diskretno cuva u Kelavinoj "avliji"! Ima ih puno i tesko ih je prebrojiti.


registracija
29/11/09

Ivis, 08.12.11. 16:14

Mamicev "ljubimac" Samir, prema pokazanom u sest europskih utakmica, zasluzuje mjesto u hrvatskoj Nacionalnoj druzini.......


registracija
5/10/11

Dragi, 09.12.11. 01:11

Sramotno je reći da niste pustili Francusze!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika