15.12.2011. / 14:19

Autor: Martina Čizmić

Pripremite se: Timeline postaje dostupan svima

Oni nestrpljivi mogu kliknuti na stranicu 'Uvod u Timeline' i tamo odabrati aktiviranje odmah, a oni strpljiviji pričekat će do obavijesti o aktivaciji Timelinea koja će im se pojaviti na njihovom profilu

Timeline će biti dostupan svim korisnicima FacebookaTimeline će biti dostupan svim korisnicima FacebookaFacebook se ponovno mijenja, na užas ili veselje njegovih korisnika. Točnije, od danas je svim korisnicima diljem svijeta dostupan 'novi' Facebook kojeg je krajem rujna predstavio Mark Zuckerberg.

'Timeline' ili kronologija života korisnika omogućuje korisnicima da personaliziraju izgled svog Facebook profila, ali i naprave kronološki pregled svog života. Algoritam će kronološki posložiti njihove aktivnosti na društvenoj mreži od njihova priključivanja do danas, a korisnici sami mogu dodavati događaje koji su mu bitni u životu.

Korisnici će nakon uključivanja Timelinea imati sedmodnevni period počeka tijekom kojeg će moći pregledavati podatke koji su u Timelineu, ali sam Timeline neće biti vidljiv drugim korisnicima.

Oni nestrpljivi mogu kliknuti na stranicu 'Uvod u Timeline' i tamo odabrati aktiviranje odmah, a oni strpljiviji pričekat će do obavijesti o aktivaciji Timelinea koja će im se pojaviti na njihovom profilu.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika